Inbound Sales nedir?

İçindekiler:

  1. Inbound Sales nedir?
  2. Outbound Cagri nedir?
  3. Outbound dış arama nedir?
  4. İnbound ne demek Cagri Merkezi?
  5. Outbound hizmet ne demek?

Inbound Sales nedir?

Inbound pazarlama, en kısa tanımıyla içerik oluşturmak ve bu içeriği tüm dünya ile paylaşmaktır. Hedef kitlenizin beğeneceği içerikler oluşturarak işinizi çok ileriye taşıyabilirsiniz. ... Bu metod, online yayılan bir içerik üzerinden elde ettiğiniz ziyaretçileri müşteriye dönüştürmeyi amaçlar.

Outbound Cagri nedir?

Çağrı merkezi temsilcilerinden oluşan ekibin olası veya mevcut müşterileri direkt arayarak gerçekleştirdikleri, müşteri arama biçimidir. Giden çağrı merkezlerinde, satış temsilcileri öncelikle potansiyel müşterilere ulaşmak ve onları çekmek için aramalar yapar.

Outbound dış arama nedir?

Çağrı merkezi tarafından dışarıya doğru yapılan aramaya (çağrıya) da outbound call yani dış arama denir. Genellikle çalışan bir müşteri temsilcisinin (agent), potansiyel bir müşteriye ulaşıp satış yapmak (telesatış) veya halihazırdaki müşterilerine ulaşarak bilgi vermek, yeni hizmet sunmak için yaptığı aramalardır.

İnbound ne demek Cagri Merkezi?

Çağrı alan”, “gelen çağrılara yanıt veren” inbound çağrı merkezleri adından da anlaşılabileceği gibi, belirli bir telefon numarası vasıtasıyla (Türkiye'de çoğunlukla 444 ile başlayan, veya 0800'lü) gelen çağrılara yanıt veren türdeki çağrı merkezleridir.

Outbound hizmet ne demek?

Çağrı merkezi dendiği zaman, çoğu kişi sadece gelen çağrılara cevap vermek için kurulmuş iş yerleri olarak anlıyor. ... Dış Arama(Outbound) Sistemleri, telefon numarası çevirme ve doğru kişiye ulaşmak için eleme işlemini arka tarafta yaparak operatörlerin vakitlerini daha doğru kullanmalarına olanak sağlıyor.