Tosla hesabı nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Tosla hesabı nasıl kapatılır?
  2. Gittigidiyor üyeliği nasıl iptal edilir?
  3. Tosla ücretli mi?
  4. Tosla kimin?
  5. Tosla hangi ATM lerden para yatırılır?
  6. Tosla nasıl bir uygulama?
  7. Tosla kaç yaş?
  8. Tosla ne zaman kuruldu?

Tosla hesabı nasıl kapatılır?

Gitmeni hiç istemeyiz ama hesabını kapatmak istersen 08504770867 Tosla Destek ekibimizi arayabilirsin. Hesabını kapatmak için tüm paranı çekmen gerektiğini unutma.

Gittigidiyor üyeliği nasıl iptal edilir?

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki hesap kapatma linkine tıklayın. Linke tıkladıktan sonra sistem sizden hesabınızın şifresini isteyecek. Şifrenizi girin ve mavi renkli “Üye Girişini Onaylıyorum” düğmesine tıklayın. Bu tıklama sizi üyelik iptalini gerçekleştireceğiniz sayfaya yönlendirecek.

Tosla ücretli mi?

Tosla Kart'ını Tosla satış noktalarından 5 TL ödeyerek, Tosla uygulamasından ise 10 TL ödeyerek satın alabilirsin. Tosla Kart ile ilk harcaman sonrası Tosla Kart'ının ücreti, bir sonraki ayın 10. iş günü Tosla hesabına iade edilir. ... Kampanya süresince tek sefer ücretsiz Tosla Kart imkanından faydalanabilirsin.

Tosla kimin?

Tosla kart, Akbank'ın geliştirdiği ön ödemeli bir karttır. Çoğunlukla öğrencilere hitap eden Tosla Kart kredi kartı kullanamayan kişiler için geliştirilmiş bir ödeme aracıdır. 12 yaşından büyük olan herkes Tosla Kart sahibi olabilir.

Tosla hangi ATM lerden para yatırılır?

Bizde seçenek çok! Akbank ATM'lerinden referans kod ile veya herhangi bir bankadaki hesabından, banka kartından, diğer tüm Ortak ATM'lerden Tosla Kart ile kolayca para yükleyebilirsin. Teknosa, CarrefourSA mağazalarından ve ŞOK Marketler'den 1 TL işlem ücreti ödeyerek de Tosla Kart ile para yükleyebilirsin.

Tosla nasıl bir uygulama?

Tosla kart, Akbank'ın geliştirdiği ön ödemeli bir karttır. Çoğunlukla öğrencilere hitap eden Tosla Kart kredi kartı kullanamayan kişiler için geliştirilmiş bir ödeme aracıdır.

Tosla kaç yaş?

12 yaşından büyüksen, Tosla Kart sahibi olabilirsin!

Tosla ne zaman kuruldu?

AKÖDE HAKKINDA Özellikle, Bankacılık sisteminde yer almayan genç nüfusa hitap eden ilk ürünü 'Tosla' 15 Haziran 2019 yılında hayata geçmiş olup, ödeme kuruluşlarının bu kitleye uygun çözümleri arasında ön plana çıkmaktadır.