Gönderici ödemeli ne demek?

İçindekiler:

  1. Gönderici ödemeli ne demek?
  2. Alıcı ödemeli kargo nasıl verilir?
  3. Kargoda gönderici ne demek?
  4. Gönderici öder ne demek PTT?
  5. Bize gelen kargoyu almazsak ne olur?
  6. Sürat kargo TC istiyor mu?

Gönderici ödemeli ne demek?

Gönderi Ödeme Türleri: Kargonuzu, gönderici ödemeli ya da alıcı ödemeli gönderebilirsiniz. Gönderici Ödemeli (G.Ö) : Kargo ücretinin gönderici tarafından ödenmesidir.

Alıcı ödemeli kargo nasıl verilir?

AÖ (Alıcı Ödemeli) kargo göndermek için kargoyu şubeye teslim ederken seçtiğiniz ödeme tipini belirtmeniz yeterli. Görevliler bunu sisteme girecektir. Bu şekilde kargoyu teslim edecek olan kurye gönderinin alıcı ödemeli olduğunu görerek ücreti tahsil edebilir.

Kargoda gönderici ne demek?

Kargoda Gönderici Ödemeli (Gö) Ne Demek? Kargo gönderimi yapmak isteyen kişiler paket, koli ve dosya gibi ürünlerini kargo şubesine verdikleri zaman şube tarafından belirlenen ücret alıcı kişiden ya da gönderici tarafından tahsil edilmektedir.

Gönderici öder ne demek PTT?

N: Kargo ücretinin nakit ödendiği/ödeneceği anlamına gelir. MH: Kargonun ücretinin gönderici tarafından ödendiğini belirtir. PO: Kargo ücreti peşin ödendi demektir. ... PTT Kargo ile gelen paketlerinizin üzerinde UA ibaresi varsa, ücret alıcıdan tahsil edilecek demektir.

Bize gelen kargoyu almazsak ne olur?

Sipariş Verilen Ürünü Kargodan Almazsam Ne Olur? ... Satıcı satılan ürünü en iyi şekilde alıcıya ulaştırmalı, alıcıda ürünün ücretini ödemesi gerekir. Mesafeli Satış Sözleşmelerinde kişinin sipariş vermiş olduğu ürünü 14 gün içerisinde iade hakkı bulunmaktadır.

Sürat kargo TC istiyor mu?

Yasalar ve yönetmelikler gereğince kargonun güvenliğinin sağlanması açısından, kargonun teslim edilirken veya teslim alınırken, “T.C Kimlik No” ve ticari gönderiler için “Vergi Numarası” bilgisinin ibraz edilmesi gerekmektedir.