Ziraat Bankası Mobil nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası Mobil nasıl giriş yapılır?
  2. Ziraat bankası hesabımda ne kadar var?
  3. Bankkart mobil şifresi nasıl alınır?
  4. Banka kartı internet bankacılığına nasıl açılır?
  5. ATM'den SIFRE alma nasıl yapılır?
  6. İnternet bankacılığı nasıl yapılır?

Ziraat Bankası Mobil nasıl giriş yapılır?

Mobil (Cep Telefonu) Üzerinden: Öncelikle kullanmış olduğunuz cep telefonunun işletim sistemine göre uygulamayı cep telefonunuza indirmeniz gerekir. Uygulamayı cep telefonunuza indirdikten sonra T.C. kimlik yada müşteri numaranız ve size verilen şifre ile kolaylıkla giriş işlemini sağlaya bilirsiniz.

Ziraat bankası hesabımda ne kadar var?

Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir. Örn: BAKIYE. BAKIYE (Ek No) yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ise yalnızca mesajda belirtilen hesabın bakiyesi cep telefonunuza gönderilecektir. Örn: BAKIYE 5001.

Bankkart mobil şifresi nasıl alınır?

Alışveriş ve ATM işlemlerinde kullanabileceğiniz kartınızın şifresini; kartınızı teslim aldıktan sonra ATM'lerimizden, İnternet Şubemizden, Ziraat Mobil'den, Bankkart Mobil uygulamasından veya 0850 258 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak oluşturabilirsiniz.

Banka kartı internet bankacılığına nasıl açılır?

İnternet/mobil bankacılık üzerinden, atm ve şubelerden ve Sanal (boşluk) kart son 4 hane yazarak 3280'e sms gönderebilirsiniz. Mobil bankacılık ve internet bankacılığından kart ayarları bölümünde açabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden kredi kartlarınızı internet alışverişine açtırabilirsiniz.

ATM'den SIFRE alma nasıl yapılır?

Eğer kartınıza bir şifre belirlemeniz gerekiyorsa, yada yeni bir şifre oluşturmak istiyorsanız ATM'den şifre değiştirme işlemini bu kılavuzumuzda öğrenebilirsiniz....Adım Adım ATM Şifre Değiştirme:
  1. Katınızı ATM kart okuyucuya yerleştirin.
  2. İşlemler menüsünü seçin.
  3. Mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi ilgili alana yazın.

İnternet bankacılığı nasıl yapılır?

Müşterisi olunan bankanın kartını ATM'ye yerleştirdikten sonra ana menüden kullanıcı menüsü veya başvuru menüsü üzerinden internet veya internet bankacılığı sekmesi ile internet bankacılığı için şifre alınabilir. Bankada kayıtlı olan cep telefonuna gelen şifre ile internet bankacılığına giriş yapılabilir.