YouTube Masthead reklam birimi nerede yayınlanır?

İçindekiler:

  1. YouTube Masthead reklam birimi nerede yayınlanır?
  2. YouTube Masthead ne demek?
  3. YouTube Masthead nedir?
  4. Masthead banner ne demek?
  5. CPM Masthead nedir?
  6. YouTube bumper nedir?

YouTube Masthead reklam birimi nerede yayınlanır?

YouTube Masthead ile markanızı, ürününüzü veya hizmetinizi tüm cihazlarda YouTube Ana Sayfa feed'inde görüntülenen video tabanlı yerel bir reklam biçiminde sergileyebilirsiniz.

YouTube Masthead ne demek?

Bir masthead reklamı, YouTube'un ana sayfasının en üstüne (masaüstü ve mobil dahil) 24 saat boyunca yerleştirilen büyük bir reklamdır. Masthead reklamlar bir dijital reklam panosu gibi hareket ederler.

YouTube Masthead nedir?

Masthead reklam: YouTube ana sayfasının en üst tarafında görünen video reklamlardır.

Masthead banner ne demek?

Bir masthead reklamı, YouTube'un ana sayfasının en üstüne (masaüstü ve mobil dahil) 24 saat boyunca yerleştirilen büyük bir reklamdır. Masthead reklamlar bir dijital reklam panosu gibi hareket ederler. Bu nedenle mümkün olduğunca çok marka bilinirliği oluşturmak bu reklam biriminden yararlanmayı düşünmelisiniz.

CPM Masthead nedir?

BGBM, ingilizcede CPM olarak isimlendirilmekte ve bin gösterim başı maliyet ile YouTube Masthead reklamlarına şimdilik CPM Masthead diyebiliriz. ... Otomatik oynatma sırasında video veya küçük resim tıklandığında, YouTube izleme sayfası açılır ve videonun tamamı baştan itibaren sesli olarak oynatılır.

YouTube bumper nedir?

Bumper, Youtube reklam modellerinden birisidir. Altı saniyelik reklam formatı bulunan Bumper, akıllı telefon kullanıcılarının hedeflendiği bir reklam modelidir. Marka duyurusu tanıtımı için Bumper reklam verilir, lansmanı takiben de tam uzunluktaki videolar aracılığıyla hikâyenin tamamı aktarılır.