GittiGidiyor sifir risk sistemi nedir?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor sifir risk sistemi nedir?
  2. GittiGidiyor hangi firmanın?
  3. GittiGidiyor Kimin 2020?
  4. GittiGidiyor yerli mi?
  5. GittiGidiyor kim satın aldı?
  6. GittiGidiyor ne kadar satıldı?

GittiGidiyor sifir risk sistemi nedir?

Sıfır Risk, GittiGidiyor'un 2001 yılında keşfedip geliştirdiği, internetten alışverişi daha keyifli ve güvenli kılan bir ödeme-onay sistemidir. Sıfır Risk sayesinde internetten dokunarak alışveriş yapabilir; ister yeni ister ikinci el ürünü teslim alır ve görüp onayladıktan sonra satın alırsınız.

GittiGidiyor hangi firmanın?

GittiGidiyor web sitesi 2001 yılında kuruldu. Alıcılarla satıcılar arasında yeni ve ikinci el ürün satışları ve açık artırmaları yapan ve bu işlemler için komisyon alan bir e-ticaret sitesidir. Sahibi Amerikan merkezli eBay Inc.'dir.

GittiGidiyor Kimin 2020?

2011 yılından bu yana bir eBay şirketi olan GittiGidiyor, artık tam anlamıyla bir eBay şirketi. Ticaret sicil kayıtlarına göre iLab Ventures'in kalan %7 oranında hissesi de eBay tarafından satın alınmış durumda.

GittiGidiyor yerli mi?

Gittigidiyor.com girişimi yurtdışından klonlanan bir site. eBay'in yerli versiyonu olarak karşımıza çıktı.

GittiGidiyor kim satın aldı?

eBay 2011 yılında yüzde 93'ünü satın aldığı gittigidiyor'un artık tek sahibi. iLab Ventures'ın yüzde 7 hissesini alarak gitiigidiyor'un tamamına sahip olan eBay, aldığımız duyumlara göre, işlem sonrasında gittigidiyor'un değerlemesini 720 milyon dolara yükseltti.

GittiGidiyor ne kadar satıldı?

ABD'li eBay 2001'de kurulan Gittigidiyor'u 5 ay önce 217 milyon dolara aldı.