Gardrops hizmet bedeli ne?

İçindekiler:

  1. Gardrops hizmet bedeli ne?
  2. Gardrops Yurtiçi kargo ücreti ne kadar?
  3. Gardrops uygulamasında kargo kime ait?
  4. Gardrops ücret alıyor mu?
  5. Gardrops hangi kargolar ücretsiz?
  6. Dolap kargo ücreti kim öder?
  7. Dolap uygulamasında kargo nasıl oluyor?
  8. Gardrops neden ücretsiz?
  9. Gardrops kapida odeme var mi?
  10. Ücret bedeli ne demek?
  11. Gardrops Yurtiçi Kargo ile çalışıyor mu?
  12. Gardrops nasıl ürün alınır?

Gardrops hizmet bedeli ne?

alışveriş sırasında alıcıdan uygun bir hizmet bedeli alarak karşılar. Çok yoğun çalışmalar sonrasında, hizmet bedelinde de indirim yapıyoruz. 200₺'ye kadar hizmet bedeli sadece 5.99₺! Gardrops her zaman en uygun ve en hızlı satış platformu olmaya devam edecek.

Gardrops Yurtiçi kargo ücreti ne kadar?

Kargo bedeli yaklaşık 4-7 TL civarındadır. Bu para miktarı, alıcı kargoyu almaması durumunda, satın alan kişinin ödeme yapmış olduğu para tutarından düşer. Sonuç olarak gardrops kargo ücreti kim öder şöyle özetleyebiliriz; - Kargo ücretsizdir.

Gardrops uygulamasında kargo kime ait?

Gardrops-PTT anlaşması ile kargo masrafı Gardrops cüzdanınızdan PTT'ye iletilmektedir. Böylece, PTT şubelerinde ödeme yapmak gerekmez.

Gardrops ücret alıyor mu?

Gardrops'ta alıcı veya satıcı kargo ücreti ödemez. ... Farklı siteler 100 TL'lik bir satış için 17-20 TL komisyon alırken, Gardrops satıcıları kazançlarının tamamını alırlar. Yani Gardrops ile diğerlerine göre ayda ortalama 250-300 TL daha fazla para kazanırlar.

Gardrops hangi kargolar ücretsiz?

Gardrops - Kargo Şirketleri(PTT, Yurtiçi, MNG, Sürat, UPS) işbirliği ile ürünlerini alıcılara ÜCRETSİZ olarak kargolayabilirsin.

Dolap kargo ücreti kim öder?

Satıcılar her zamanki gibi ürün yükleme aşamasında kargo gönderimini "Alıcı Öder" ya da "Satıcı Öder" şekilde belirleyebilecek. Kargo ücreti satıcı öder seçildiyse, kargo ücreti satıcı kazancından düşer, alıcı öder seçildiyse ücret satın alma aşamasında alıcıdan alınır.

Dolap uygulamasında kargo nasıl oluyor?

Kargo nasıl gönderilir?
  1. Sipariş detayda göreceğin kargo kampanya kodunu anlaşmalı kargo firmalarımızdaki şube görevlisine ilet.
  2. Görevliye dolap.com anlaşması üzerinden göndermek istediğini belirt.
  3. Alıcının adres bilgilerine ihtiyacın yok yalnızca kodu söylemen yeterli.

Gardrops neden ücretsiz?

Gardrops'ta alıcı veya satıcı kargo ücreti ödemez. Kargo Bedava olduğundan, satıcı daha çok ürün satabilir. ... Farklı siteler 100 TL'lik bir satış için 17-20 TL komisyon alırken, Gardrops satıcıları kazançlarının tamamını alırlar. Yani Gardrops ile diğerlerine göre ayda ortalama 250-300 TL daha fazla para kazanırlar.

Gardrops kapida odeme var mi?

Maalesef ki kapıda ödeme seçeneği yok. Eğer bir kıyafet satın almayı düşünüyorsanız ya kredi kartı ya da banka kartı kullanarak ödeme yapmanız gerekiyor.

Ücret bedeli ne demek?

Ücret, en genel tanımıyla işçinin, çalışması karşılığında aldığı paradır. Bir ödemenin ücret sayılabilmesi için mutlaka bir çalışma karşılığında ve para ile yapılmış olması gerekir.

Gardrops Yurtiçi Kargo ile çalışıyor mu?

Gardrops - Kargo Şirketleri(PTT, Yurtiçi, MNG, Sürat, UPS) işbirliği ile ürünlerini alıcılara ÜCRETSİZ olarak kargolayabilirsin. Komisyon olmadığı için daha uygun fiyata, daha çok ürün satabilirsin.

Gardrops nasıl ürün alınır?

Gardrops'ta satış yapmanın yanı sıra alışveriş de yapabilirsiniz. Bunun için ise; beğendiğiniz kıyafet, ayakkabı, çanta ya da diğer eşyaların üzerinde yer alan “Hemen Al” seçeneğine tıklamanız ve kart bilgilerinizi doldurmanız yeterlidir.