Instagram Story hareketli yazı nasıl yapilir?

İçindekiler:

  1. Instagram Story hareketli yazı nasıl yapilir?
  2. Instagram mesaj rengi değiştirme nasıl yapılır?
  3. Instagram tuttur özelliği nedir?
  4. Instagram mesaja Özel yanıt verme nasıl yapılır?
  5. Instagram DM kutusu Güncelleme Nasıl Yapılır?
  6. Instagram hands free nasıl yapılır?

Instagram Story hareketli yazı nasıl yapilir?

Instagram, “Hikayelerde Yazı Modu”nu duyurdu - Arka plan rengi (sol alttaki daireye dokunun), metin rengi (metni seçin), vurgu rengi (belirli stiller için "A" kutucuğuna dokunun) gibi öğeleri kişiselleştirin - fotoğraf makinesi simgesine (sağ altta) dokunarak arka plan fotoğrafı da ekleyebilirsiniz.

Instagram mesaj rengi değiştirme nasıl yapılır?

DM kısmına gelin ve sohbet etmek istediğiniz kullanıcının ekranında isminin yazdığı en üst kısmı seçin. Ya da sağ üst köşede bulunan çember içerisindeki “i” harfini (detaylar) seçin. Artık birbirinden renkli ve farklı temalardan birini seçip kullanabilirsiniz.

Instagram tuttur özelliği nedir?

Metni tutturmak istediğiniz yeri bulmak amacıyla videoda gezinmek için ekranın alt kısmındaki kaydırma çubuğunu kullanın. Metni istediğiniz yere taşıyın ve Tuttur'a dokunun. Yeni bir yazı kısmı eklemek için simgesine tekrar dokunun. Birisinden bahsetmek için @ yazdıktan sonra o kişinin kullanıcı adını girin.

Instagram mesaja Özel yanıt verme nasıl yapılır?

Başlamak instagram instagram ana ekranının sağ üst köşesindeki” Messenger "simgesine dokunun ve ardından akıllı telefonunuzda "Instagram" uygulamasını açın. Bir konuşma seçin. Burada, yanıtlamak istediğiniz bir mesaj bulun. Bir cevap düğmesi görene kadar mesajın üzerinde sağa kaydırın ve bırakın.

Instagram DM kutusu Güncelleme Nasıl Yapılır?

İlk önce ana ekranın sağ üst köşesinde bulunan DM simgesine tıklıyoruz. Bu simge aynı zamanda gelen mesajları ve bildirimleri de görmenize olanak sağlıyor. Simgeye tıkladığımız zaman “+” işareti karşımıza gelecek. Bu işarete tıklayınca görüntü yükleyebileceğimiz bir sayfa açılıyor.

Instagram hands free nasıl yapılır?

Bir diğer özellik ise 'hands-free' olarak tanımlanan özellik. Bu özellik ile birlikte Instagram kullanıcıları video çekerken ellerini kayıt butonuna basılı tutmak zorunda kalmayacaklar. Yalnızca başlatırken ve bitirirken kayıt butonuna dokunmak yeterli olacak.