Turkcell eski telefonu alıyor mu?

İçindekiler:

  1. Turkcell eski telefonu alıyor mu?
  2. Hepsiburada eskiyi getir ne kadar?
  3. Turkcell ikinci el telefon alıyor mu?
  4. iPhone eski telefonları alıyor mu?
  5. Turkcell telefon alıyor mu?

Turkcell eski telefonu alıyor mu?

Turkcell kurumsal hat sahibi eski akıllı telefon kullanıcıları, önceki kontratlarına ait cihaz taksidinin kalan kısmını aydan aya ödemeye devam ederek, aynı hatla yeni bir akıllı telefon sahibi olabiliyor. Kullandığınız telefonununuz eskidi ve yeni bir akıllı telefon almak istiyorsunuz...

Hepsiburada eskiyi getir ne kadar?

Eskiyi Getir Yeniyi Götür - Telefon Değiştirme Kampanyası MacBook'unu getir, 5.999 TL'den başlayan fiyatlarla yenisine geç. En yeni trendlere güvenli ve kolayca ulaşmanın adresi Hepsiburada.com, ihtiyaçlarınıza özel çözümler sunmaya devam ediyor.

Turkcell ikinci el telefon alıyor mu?

Başlatılan bu hizmet kapsamında Turkcell, tüketicilerin ikinci el iPhone veya Samsung cihazlarını alıyor. ... Turkcell'den satın alınacak olan ikinci el telefonlar, yetkili servisler tarafından elden geçirilmiş bir halde sunuluyor ve operatör, 1 yıl servis garantisi sunuyor.

iPhone eski telefonları alıyor mu?

Apple, geri dönüşüm hizmeti sunuyor mu? Evet. ... Pillerinizi ve eski Apple ürünlerinizi herhangi bir Apple Store'a getirdiğinizde, bunları sorumlu bir şekilde ve ücretsiz olarak geri dönüştürüyoruz. Yeni bir ürün veya pil satın almasanız bile tüm küçük ürünleri ve pilleri kabul ediyoruz.

Turkcell telefon alıyor mu?

Turkcell, ikinci el telefonları satın aldığı yeni bir hizmet başlattı. Başlatılan bu hizmet kapsamında Turkcell, tüketicilerin ikinci el iPhone veya Samsung cihazlarını alıyor.