Tişört nasıl pantolonun içine?

İçindekiler:

  1. Tişört nasıl pantolonun içine?
  2. Tişört önü nasıl bağlanır?
  3. Tişört pantolon içine konur mu?
  4. Oversize tişört nasıl kombinlenir?
  5. Tişört nasıl katlanır Wikihow?
  6. Hangi gömlek pantolon içine sokulur?

Tişört nasıl pantolonun içine?

Tişörtü arkaya doğru hafif sıkıştırıp arka kısmını pantolonun içine yerleştiriyorsunuz. Tişörtler normalde vücut kıvrımlarınızı ortaya çıkarmaz. Bu yöntem sayesinde hem göbek bölgesinde fazlanız varsa onu saklamış hem de bel kıvrımınızı ortaya çıkarmış oluyorsunuz.

Tişört önü nasıl bağlanır?

Başparmağınla ve işaret parmağınla O şekli yap. Elini tişörtünün içine sok ve tişört vücudunu sarana kadar O şeklindeki parmaklarının içinden kumaşı çek. Kumaşı parmaklarınla sıkıca kavra ve tuttuğun parçayı yumruğunun hemen altından paket lastiğiyle ya da lastik tokayla bağla.

Tişört pantolon içine konur mu?

t-shirt çok uzun ise yapılmasında bir sakınca yoktur. t-shirt pantolon içine tamamen sokulur. daha sonra bi kısmı dışarıya çıkartılıp, aşagıya doğru salınır. böylece t-shirt tam size uygun hale gelir.

Oversize tişört nasıl kombinlenir?

Ufak bir ipucu; t-shirtün altına mini şort giyerek aynı şekilde elbise gibi kullanmanız mümkündür. Oversize t-shirtünüzü şortlarınızın içine sokarak salaş ve şık bir görüntü elde edin. Ayakkabı seçimi bu kombinde önemlidir. Deri ya da kumaş bermuda şort seçerseniz, topuklu ayakkabı giyebilirsiniz.

Tişört nasıl katlanır Wikihow?

Tişörtü aşağıdan yukarıya doğru ikiye katla. Tişörtün kalan kısmı kollardan çok daha kolay katlanmalıdır. Tek yapman gereken tişörtün alt kenarını kaldırmak. Kenarı iki elinle tut ve yakaya doğru kaldır. Katlamayı bitirdikten sonra tişört, alt kenarı üstte olan kısa bir dikdörtgen gibi görünmelidir.

Hangi gömlek pantolon içine sokulur?

Normal bedeniniz neyse o ölçüde alın. Fazladan büyük aldığınız her keten gömlek size sünnetlik olarak geri dönecektir. Keten gömleklerin bir diğer özelliği de, pantolonun dışında gayet iyi durmasıdır. Eğer ben gömleğini pantolonun içine sokmayan bir bad boyum diyorsanız keten gömlek size göre.