Trendyol cüzdandaki para nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Trendyol cüzdandaki para nasıl kullanılır?
  2. Trendyol Cüzdan ile ne alınır?
  3. A101 Worldpuan geçer mi?
  4. Trendyol 20 TL cüzdan nasıl kullanilir?

Trendyol cüzdandaki para nasıl kullanılır?

Trendyol Cüzdanım kullanımı için; Kart bilgilerinizi girerek yüklemek istediğiniz para miktarını tanımlamanız gerekir. Ardından telefonuna gelecek onay kodunu sisteme girmelisiniz. Tüm bu adımların sonunda Trendyol Cüzdanım uygulamasını kullanabirsiniz. Her alışveriş öncesi hesabınıza para tanımlamanız mümkün.

Trendyol Cüzdan ile ne alınır?

Kredi kartı veya banka kartınızı girmeden kolayca alışveriş yapma imkanı sunar. 750 TL'ye kadar olan siparişlerinizi hızlıca satın almanıza olanak sağlar. Cüzdan ile oluşturacağınız siparişlerin iadesi en geç 10 dakika içerisinde hesabınıza yatırılmaktadır.

A101 Worldpuan geçer mi?

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 22 Haziran 2021 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık TLcard'ı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuanların son kullanma tarihi 22 Temmuz 2021'dir. Kullanılmayan Worldpuanlar 23 Temmuz 2021 tarihinde geri alınacaktır.

Trendyol 20 TL cüzdan nasıl kullanilir?

Ardından Bakiyenizin 20 TL olmasına adına kayıtlı tuttuğunuz Cep telefonunuzu yazmanız gerekiyor ve hemen yükleme gerçekleşiyor. Trendyol cüzdanınıza eklenen 20 TL herhangi bir online oyun kodu olarak satın alınamıyor. Bakiyeyi kullanabilmek için ya tam 20 TL ya da altında bir tutarda alışveriş yapmanız gerekiyor.