WhatsApp gizlilik ilkeleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp gizlilik ilkeleri nelerdir?
  2. WhatsApp gizlilik ilkesini değiştirdi mi?
  3. WP gizlilik ilkesi nedir?
  4. WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi neler değişti?
  5. WhatsApp gizlilik ne değişti?
  6. WhatsApp Kosullarini ve gizlilik ilkesini Guncelliyor nedir?
  7. WhatsApp sözleşmesi sadece Türkiye'de mi?
  8. Meslek etiği ilkeleri nedir kısaca?
  9. Meslek etiğinin en ayırt edici özelliği nedir?
  10. WhatsApp Gizlilik Sözleşmesini kabul edince ne oluyor?

WhatsApp gizlilik ilkeleri nelerdir?

Kişisel mesajlaşmalarınızın gizliliği ve güvenliği
  • Kişisel mesajlarınızı okuyamayız ve aramalarınızı dinleyemeyiz. ...
  • Kullanıcıların mesaj gönderdikleri ve aradıkları kişilerin kaydını tutmayız: Mobil servis sağlayıcıları ve operatörler geleneksel olarak bu bilgileri saklıyor. ...
  • Paylaştığınız konumu göremeyiz.
Daha fazla öğe...

WhatsApp gizlilik ilkesini değiştirdi mi?

Uygulamanın gizlilik ilkesi değişti. WhatsApp verilerinin Facebook'la paylaşılacağı belirtildi. ... Kullanıcı sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcılar ise bu tarihten sonra WhatsApp'ı kullanamayacak. Kullanıcılara başka bir seçenek daha sunulmuyor.

WP gizlilik ilkesi nedir?

Gizlilik İlkemiz (“Gizlilik İlkesi”), Hizmetlerimizi sağlamak amacıyla işlediğimiz bilgiler dahil olmak üzere, veri uygulamalarımızı açıklamamıza yardımcı olmaktadır. Örneğin, hangi bilgileri topladığımız ve bu uygulamanın sizi nasıl etkilediği Gizlilik İlkemizde açıklanır.

WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi neler değişti?

WhatsApp'tan yapılan son açıklamaya göre bu sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesapları silinmeyecek; ancak bu kullanıcılar bir süre sonra mesaj gönderemeyecek ya da alamayacak. Bu kullanıcıların hesapları "aktif olmayan hesap" olarak tanımlanacak.

WhatsApp gizlilik ne değişti?

WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesi değişti: Verilerinin Facebook ile paylaşılmasını istemeyenler uygulamayı kullanamayacak. ... Koşulları kabul eden kullanıcılar uygulamayı kullanmaya devam ederken, kabul etmeyenler ise WhatsApp hesaplarına erişim sağlayamayacak.

WhatsApp Kosullarini ve gizlilik ilkesini Guncelliyor nedir?

Whatsapp'ın yeni gizlilik ilkesi 'de yürürlüğe girecek. ... Facebook'un bünyesinde olan WhatsApp kullanıcılardan verilerinin Facebook ile paylaşılmasına onay vermelerini istiyor. Koşullar ve gizllik ilkesi güncellendi. Bildirimde "Whatsapp koşullarını ve gizlilik ilkesini güncelliyor." denildi.

WhatsApp sözleşmesi sadece Türkiye'de mi?

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ TÜRKİYE'Yİ KAPSAMAYACAK Beklenilen o bilgi ve belgeler kuruma ulaştı. Rekabet Kurumu'ndan alınan bilgiye göre WhatsApp, kullanıcılara zorunlu hale getirdiği gizlilik sözleşmesinde Türkiye yönünden geri adım attı. Bu kapsamda, sözleşmenin Türkiye'yi kapsamayacağını öğrenildi.

Meslek etiği ilkeleri nedir kısaca?

Meslek etiği, bir meslekle ilgili neyin doğru, neyin yanlış olduğunu belirleyen, o meslekle ilgili birtakım davranış kuralları (etik kurallar) oluşturan ve mesleğe mensup kişilerin bu davranış kurallarına uymasını zorunlu kılan, uymayanları meslekten çıkaran, hizmet ideallerini koruyan ilkeler bütünüdür.

Meslek etiğinin en ayırt edici özelliği nedir?

Meslek etiğinin en ayırt edici özelliği, mesleği yerine getirirken işlenen kusurların, meslek çevresi dışında çok fazla tepki görmemesi, kamu vicdanının bu kusurlara ilgisiz kalmasıdır. Kamu vicdanının bu kusurlara ilgisiz kalmasının nedeni ise bu ilkelerin toplumun bütün organları arasında ortak olmamasıdır.

WhatsApp Gizlilik Sözleşmesini kabul edince ne oluyor?

WhatsApp, söz konusu tarihten itibaren ya bu ilkeleri kabul edersiniz, ya da hesabınızı silersiniz ifadesini kullanıyor. Bu koşulları kabul eden kullanıcılar uygulamayı kullanmaya devam ederken, kabul etmeyenler ise WhatsApp hesaplarına erişim sağlayamayacak.