AliExpress Türkiye mağazası var mı?

İçindekiler:

  1. AliExpress Türkiye mağazası var mı?
  2. AliExpress tr nedir?
  3. Aliexpress ne işe yarar?
  4. AliExpress den ürün almak güvenli mi?

AliExpress Türkiye mağazası var mı?

Aliexpress telefon kategorisi ise ne yazık ki Türkiye deposu olan markaların kargo ürünleri içinde değil. Türkiye Aliexpress ürünleri arasında diğer ülkeler gibi fazla seçenek olmasa da birçok farklı kategori olduğunu görmek mümkün.

AliExpress tr nedir?

ALİEXPRESS HAKKINDA TÜM MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADIK! AliExpress, Amazon ve eBay gibi diğer benzer sitelerden çok daha ucuz fiyatlara ürünleri satın almak için kurulmuş popüler bir çevrimiçi alışveriş sitesidir. 2010 yılında kurulan site, e-ticaret ve hesaplamaya odaklanan Çinli alışveriş devi AliBaba'ya aittir.

Aliexpress ne işe yarar?

AliExpress, Amazon ve eBay gibi diğer benzer sitelerden çok daha ucuz fiyatlara ürünleri satın almak için kurulmuş popüler bir çevrimiçi alışveriş sitesidir. 2010 yılında kurulan site, e-ticaret ve hesaplamaya odaklanan Çinli alışveriş devi AliBaba'ya aittir.

AliExpress den ürün almak güvenli mi?

AliExpress, alıcı koruması programı kapsamında müşteri destekli bir hizmet sunmayı hedeflerken, ürünün gelmemesi ya da belirtildiği şekilde teslim edilmemesi durumunda tam para iade garantisi sunmaktadır. Tüm bu özellikleriyle AliExpress sitesi güvenilir bir alışveriş olanağı sağlamaktadır.