Iş cepten taksitlendirme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Iş cepten taksitlendirme nasıl yapılır?
  2. Ekstre Böldür Akbank nedir?
  3. Ekstre Taksitlendirme ne demek?
  4. Kredi kartı alışveriş faizi ne demek?

Iş cepten taksitlendirme nasıl yapılır?

İşcep uygulamasına girmenizin ardından açılan menüde yer alan “ Kartlarım “ ve bunun altında yer alan “ Harcamalarım “ adımlarını takip ederek ilgili kart ve yaptığınız alış verişinize ulaşabilir. İsteğinize göre 3 veya 6 ay Maximum kart taksitlendirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Ekstre Böldür Akbank nedir?

Ekstre Böldür hizmetinden hesap kesim tarihiniz ile son ödeme tarihiniz arasında, Axess, Wings, Free ve Axess Üniversiteli kartlarınıza ait son kesilen ekstreniz için faydalanabilirsiniz. Taksitlendirdiğiniz ekstre tutarı üzerinden aylık 1,98% (BSMV ve KKDF hariç) vade farkı alınır.

Ekstre Taksitlendirme ne demek?

Ekstre Taksitlendir, ekstre borcunun minimum tutarının ödenmesi sonrasında kalan borç tutarının taksitlendirilerek gelecek dönem ekstrelerine yansıtılmasıdır. ... Ekstre Taksitlendir talebi tüzel firmalardaki yetkili kişiler tarafından ekstre kesim tarihi ile son ödeme tarihinden 1 gün öncesine kadar yapılabilir.

Kredi kartı alışveriş faizi ne demek?

Kredi Kartı Alışveriş Faizi Nedir? T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen dönem borcunun kalan tutarına uygulanan azami aylık net faiz oranına alışveriş faizi denir.