Garanti Mobil şifremi nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Garanti Mobil şifremi nasıl alabilirim?
  2. Internet bankaciligi sifresi nedir?
  3. Garanti Bankası telefon eşleştirme nasıl yapılır?
  4. Garanti Sim kart degisikligi nasil yapilir?

Garanti Mobil şifremi nasıl alabilirim?

3- Parolanızı unuttuysanız: Dilerseniz Garanti BBVA Mobil uygulamasında “Parolamı Unuttum” butonuna tıklayarak, yeni kimlik bilgileriniz ve ya kartınız ile kolayca yeni şifre alabilirsiniz. Şubelerimiz ya da 4 numaralı Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla da parolanızı yenileyebilirsiniz.

Internet bankaciligi sifresi nedir?

Bankada kayıtlı olan cep telefonuna gelen şifre ile internet bankacılığına giriş yapılabilir. Alınan bu şifre tek kullanımlık olacaktır. Genellikle sisteme giriş yaptıktan sonra devamlı olarak kullanılabilecek şifreyi oluşturabilecek bir pencere ekrana gelir.

Garanti Bankası telefon eşleştirme nasıl yapılır?

Garanti BBVA Mobil uygulamasını cihazınıza indirdikten sonra Müşteri numaranız, T.C Kimlik Numaranız yada Garanti BBVA İnternet Bankacılığı parolanız ile giriş yapabilirsiniz. Müşteri numaranızla cihazınızı eşleştirme özelliği sayesinde uygulamanızı cihazınızdan yalnızca siz kullanabilirsiniz.

Garanti Sim kart degisikligi nasil yapilir?

SIM kartınızı değiştirdiyseniz: Yeniden SMS ile tek kullanımlık şifre almak için 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi veya şubelerimizden "SIM KART değişikliği" bildiriminizi yapabilirsiniz.