Kapıda ödeme iade nasıl oluyor Modanisa?

İçindekiler:

  1. Kapıda ödeme iade nasıl oluyor Modanisa?
  2. Kargo iade edilince ne olur?
  3. Alınmayan kargo ne olur?
  4. Modanisa nasıl geri iade?
  5. Moda Nisa iade hangi kargo?
  6. Teslim alınmayan kargo ne olur MNG?

Kapıda ödeme iade nasıl oluyor Modanisa?

NOT: Kapıda ödeme servis bedeli iade edilmemektedir. Siparişinizdeki tüm ürünleri iade etmediğiniz durumlarda kargo bedeli iade edilmemektedir.

Kargo iade edilince ne olur?

İadede. Siz aldığınız ürünü herhangi bir nedenle iade ettiğinizde firma sizden kargo ücretini keserek geri ödeme yapıyor. ... Sadece kargo ücreti de değil. Eğer müşteri bir ürün satın alırken kredi dosya masrafı gibi herhangi bir ücret ödediyse bu masrafları da eksiksiz satıcıdan geri alır.

Alınmayan kargo ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Modanisa nasıl geri iade?

İade sürecinizi, hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Siparişlerim" alanından ilgili siparişe ulaşarak gerçekleştirebilirsiniz. İade süresi dolmamış siparişlerinizin altında "İade Et" butonunu görebilirsiniz.

Moda Nisa iade hangi kargo?

Faturanın üzerinde yer alan iade formunu eksiksiz doldurarak, teslim aldığınız kutu ve faturayla birlikte (varsa tüm aksesuarlarıyla) Yurtiçi Kargo ile ücretsiz iade yapabilirsiniz. İadenizi ücretsiz yapabilmek için Modanisa Kodunu Yurtiçi Kargo ile paylaşınız.

Teslim alınmayan kargo ne olur MNG?

Şubeden teslim alınmayan kargolar 3 iş günü içerisinde göndericinin bilgisi dahilinde çıkış şubesine iade edilir.