Gmail junk mail nedir?

İçindekiler:

  1. Gmail junk mail nedir?
  2. Junk klasörü ne demek?
  3. Gmail unsubscribe nedir?
  4. Spam almak ne demek?
  5. Bir mail adresi neden spam olur?
  6. Gmail engelleme nasıl yapılır?

Gmail junk mail nedir?

Gmail, şüpheli e-postaları otomatik şekilde belirler ve bunları spam olarak işaretler. Spam etiketinizi açtığınızda siz veya Gmail tarafından spam olarak işaretlenmiş e-postaları görürsünüz. Her bir e-postanın üst tarafında, e-postanın neden Gmail tarafından Spam klasörüne gönderildiğini açıklayan bir etiket bulunur.

Junk klasörü ne demek?

Junk klasörü, gereksiz eposta kalabalığının önüne geçilmesi amacı ile kullanılan e-posta hesabımızda bulunan bir klasördür. Amacı isteğiniz dışında size gönderilen maillerin, normal e-postalardan ayrılarak kolayca temizlenebilmesidir. Ancak bazen almak istediğiniz maillerde bu klasöre düşebilir.

Gmail unsubscribe nedir?

E-posta pazarlamalarında, aboneliği iptal ederek, başka e-posta almayı reddedetmesidir.

Spam almak ne demek?

SPAM mailin en basit tanımı sizin isteğiniz olmadan size gönderilen reklam içerikli maillerdir. Internet üzerinde aynı mesajın yüksek sayıdaki kopyasının, bu tip bir mesajı alma talebinde bulunmamış kişilere, zorlayıcı nitelikte gönderilmesi de genelde SPAM olarak adlandırılır.

Bir mail adresi neden spam olur?

Maillerin spam olarak işaretlenmesinin bir çok nedeni vardır. Aynı kişi listesine çok sık mail gönderimi yapıyorsanız spam ihtimali yükselir. Sık mail almak son kullanıcının şikayetine neden olur. Teslim aldığı maillerin silinmesi, mail gönderen tarafın gönderici adının bloklanmasına neden olabilir.

Gmail engelleme nasıl yapılır?

Bir e-posta adresini engelleme
  1. Bilgisayarınızda Gmail'e gidin.
  2. İletiyi açın.
  3. Sağ üstte, Diğer'i. tıklayın.
  4. [Gönderen] adlı göndereni engelle'yi tıklayın.
  5. Bir kişiyi yanlışlıkla engellediyseniz, bu kişinin engellemesini aynı adımlardan yararlanarak iptal edebilirsiniz.