Ödeal uygulaması güvenilir mi?

İçindekiler:

  1. Ödeal uygulaması güvenilir mi?
  2. Ödeal kimin?
  3. Öde Al nedir?
  4. Iyzico Payment ne demek?
  5. Ödeal sistemi nedir?
  6. Fevzi Güngör kimdir?
  7. Odeal sistemi nedir?
  8. Ödeal sistemi nasıl çalışır?
  9. Ödeal ne işe yarar?
  10. Ödeal Genel müdür?

Ödeal uygulaması güvenilir mi?

Ödeal Cepte POS uygulaması güvenli midir? Uluslararası veri güvenliği standardı olan PCI DSS standartlarına uygun, güvenli ödeme altyapısıyla bütün işlemleriniz en güvenli şekilde gerçekleştirilmektedir.

Ödeal kimin?

27 Haziran 2013 tarihli 6493 sayılı ÖDEME VE MENKUL KIYMET MUTABAKAT SİSTEMLERİ, ÖDEME HİZMETLERİ VE ELEKTRONİK PARA KURULUŞLARI hakkındaki kanun kapsamında, TCMB lisansı ile faaliyet gösteren ve 2014 yılında 0 Türk sermayeli olarak kurulan Ödeal Ödeme Kuruluşu A.Ş.'nin hissedarları arasında Konukoğlu Ailesi de ( ...

Öde Al nedir?

Ödeal Cepte POS uygulaması ile başka hiçbir cihaza ihtiyaç duymadan akıllı telefonunuz ile banka ya da kredi kartından ödeme alabilirsiniz.

Iyzico Payment ne demek?

"Kolay Ödeme" anlamına gelen "Easy Check Out" kelimelerinin kısaltılmış ve Türkçe okunuşa uyarlanmış versiyonu olan iyzico, adından da anlaşılacağı üzere kullanıcılarına ödeme hizmetlerinde kolaylıklar yaratmak üzerine kurgulanmış bir dünya sunmaktadır.

Ödeal sistemi nedir?

Ödeal Cepte POS ile başka hiçbir cihaza ihtiyaç duymadan akıllı telefonunuz ile banka ya da kredi kartından ödeme alabilirsiniz. Uygulamamızı ücretsiz olarak hemen indirebilirsiniz!

Fevzi Güngör kimdir?

AL'nın kurucusu olan Fevzi Güngör, ÖDE. AL'ı kurmadan önce; - 2006-2011 Turkcell'in prepaid hatlarına telefon ile çağrı merkezinden yükleme yapan Mobilnet firmasında Kurucu ve Genel Müdürü olarak yer aldı.

Odeal sistemi nedir?

Ödeal Cepte POS ile başka hiçbir cihaza ihtiyaç duymadan akıllı telefonunuz ile banka ya da kredi kartından ödeme alabilirsiniz. Uygulamamızı ücretsiz olarak hemen indirebilirsiniz!

Ödeal sistemi nasıl çalışır?

3D Secure ile ödeme gerçekleştirilirken, banka tarafından kart sahibine SMS ile gönderilen şifre sorulmakta ve kart sahibinin kimliği doğrulanmaktadır. Böylece bu sistem ile hem kart sahipleri hem de üye işyerleri sahtekarlıklara karşı güvence altına alınmaktadır.

Ödeal ne işe yarar?

Ödeal Esnaf Paketi ile ; Tek sözleşme, tek mutabakat, tek hesap ile tüm tahsilatlarınızı kolayca takip edebilirsiniz. Yerli ve yabancı bankalara ait tüm kredi kartları ile tahsilat yapabilirsiniz. Anlaşmalı tüm bankaların kredi kartları ile taksitli satış yapabilirsiniz.

Ödeal Genel müdür?

2016 yılında Papara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ şirketine yatırım yapan İlker Diker , şirketin yönetim kurulu üyesi ve Genel Müdür'ü olarak görev yapmaktadır.