Sürat Kargo kargo takibi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Sürat Kargo kargo takibi nasıl yapılır?
  2. Benim adıma bir kargo var mı?
  3. Sürat Kargo Cumartesi teslimat yapıyor mu?
  4. Adıma kargo var ama ne olduğunu bilmiyorum?

Sürat Kargo kargo takibi nasıl yapılır?

08 Kargo takip numaranızı ve gerekli bilgileri vermeniz durumunda sizi kargonuzun güncel durumu hakkında bilgilendirecektir. Bazı durumlarda isim soy isim bilgisiyle de kargonuz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sürat kargo takip no sorgulama işlemleri bu kadar kısa ve kolay işlemlerdir.

Benim adıma bir kargo var mı?

Adınıza kargo sorgulaması için bir çok yönetem mevcuttur. Telefon ile müşteri hizmetlerini arabilir, kargo şubesine giderek bilgileriniz ile sorgulatabilir veya kargo firmalarının internet sitesi üzerinden takip kodu ile sorgulama yapabilirsiniz.

Sürat Kargo Cumartesi teslimat yapıyor mu?

Sürat Kargo Dağıtım/ Teslimat Saatleri : Sürat Kargo gönderileri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ) sabah 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında teslim etmektedir. Sürat Kargo Cumartesi günü ise saat 14:00'e kadar kargo teslimi yapmaktadır. Pazar günü ise gönderi teslimi yapılmaz.

Adıma kargo var ama ne olduğunu bilmiyorum?

İlgili kargonun internet sitesine girilerek kargo takibi adlı arama bölümü bulunur. Bu bölüme gönderi kodu girilerek ulaşılan sayfada kişi kendi adına yollanan kargonun o an nerede olduğunu görebilir. ... Bu yöntemler haricinde direkt şubeye gidip yine isim ya da gönderi kodu söylenerek kargo öğrenilebilir.