Garanti Sanal kredi kartı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Garanti Sanal kredi kartı nasıl kullanılır?
  2. Garanti Sanal Kart ödemesi nasıl yapılır?
  3. Sanal kart ile mail order yapılır mı?
  4. Garanti Sanal karta taksit olur mu?

Garanti Sanal kredi kartı nasıl kullanılır?

Başvuru adımında hesap seçmeniz durumunda Sanal Kart, kredi kartı seçmeniz durumunda Sanal Kredi Kartına sahip olacaksınız. İnternette alışveriş yapmak istediğinizde önce Garanti Sanal Kart'ınıza herhangi bir hesabınızdan para transferi yapmalısınız. Garanti Sanal Kart'ın limiti sizin yüklediğiniz kadar olacaktır.

Garanti Sanal Kart ödemesi nasıl yapılır?

Garanti Bankası müşterileri Bonus kart başvuruları sırasında sanal kart başvurusu da yaparak kartlarını teslim almadan önce, başvuruları onaylanır onaylanmaz sanal kart bilgilerini BonusFlaş, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet'ten görüntüleyerek internet alışverişi, BonusFlaş üzerinde QR ve BP ile ödeme ...

Sanal kart ile mail order yapılır mı?

Maximum Sanal Kart, Maximum Kart'ınıza bağlı olarak açılan, kartın fiziki olarak bulunmadığı tüm alışverişlerde (mail order, telephone order,key-in vb.) kullanılabilen bir kredi kartı numarasıdır. Sanal Kart numarası talep anında üretilir, hemen kullanılabilir durumdadır ve tamamen ücretsizdir.

Garanti Sanal karta taksit olur mu?

Sanal Bonus İşyerleri'nde taksitli işlem yapabilirsiniz. yurt dışı sitelerden yapacağınız harcamaları isterseniz TL, isterseniz USD olarak ödeyebilirsiniz. harcamalarınızı Garanti İnternet Şubesi'nden takip edebilirsiniz.