Trendyoldan alınan telefon ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. Trendyoldan alınan telefon ne zaman gelir?
  2. Trendyol telefon taksit var mı?
  3. Trendyol dan kaç günde gelir?
  4. Trendyol Cumartesi çalışıyor mu?
  5. Hepsiburada telefon taksit var mı?
  6. Internetten sipariş verdim ne zaman gelir?

Trendyoldan alınan telefon ne zaman gelir?

Satın aldığınız ürünler ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarih aralığında teslim edilir. Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde "Siparişlerim" sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe "24 saatte kargoda" yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

Trendyol telefon taksit var mı?

Son zamanlarda hızla yükselişte olan Türkiye'nin en iyi e-ticaret sitelerinden Trendyol'da birçok ürüne kredi kartıyla alışveriş yapılabiliyor ancak 2014 yılında çıkan yasa gereği cep telefonuna taksit yapılamıyor. Ayrıca herhangi bir banka ile krediyle cep telefonunu taksitlendirme gibi bir seçeneği web sitesinde yok.

Trendyol dan kaç günde gelir?

Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde “Siparişlerim“ sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

Trendyol Cumartesi çalışıyor mu?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Hepsiburada telefon taksit var mı?

İlgili kısıtlama kapsamına girmeyen ticari kredi kartları ise tüketiciler tarafından cep telefonu satın alım sürecinde sorunsuz şekilde kullanılabiliyor. Bu doğrultuda ticari kredi kartı aracılığıyla cep telefonları 9 aya varan taksit imkânlarıyla satın alınabiliyor.

Internetten sipariş verdim ne zaman gelir?

Mal satışlarında bu süre her halükarda otuz günü geçemez. Yani internet sitesinde tüketiciye satın almış olduğu ürünün en geç yedi gün içerisinde kendisine teslim edileceği taahhüt edilmişse bu süre içinde kendisine teslimat yapılmak zorundadır.