Gittigidiyor taksit yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Gittigidiyor taksit yapıyor mu?
  2. Cep telefonuna kredi kartına taksit yapılıyor mu?
  3. Gittigidiyor kaç taksit yapıyor?
  4. Gittigidiyor alışveriş kredisi var mı?
  5. Hepsiburada Axess kaç taksit?
  6. Trendyol hangi kart taksit?
  7. Hepsiburada Tv kaç taksit yapıyor?

Gittigidiyor taksit yapıyor mu?

Taksit seçenekleri Bonus, Axess, Maximum, CardFinans, Bankkart ve World kartlarınız ile (VakıfBank Worldcard hariç) 300 TL ve üzeri alışverişinizde peşin fiyatına 3 taksitle ödeme yapabilirsiniz.

Cep telefonuna kredi kartına taksit yapılıyor mu?

Günümüzde ilerleyen teknolojiyle birlikte kredi kartına taksitle cep telefonu satın alma durumu yasal olarak çıkarılmış bir karar ile yasaklanmıştır. Yasak teknoloji mağazaları içerisinde kredi kartı kullanarak herhangi bir alışveriş yapmak isteyenler için yer almaktadır.

Gittigidiyor kaç taksit yapıyor?

Peşin Fiyatına 6 taksit hesap ekstresine 4 + 2 taksit olarak yansıtılacaktır. Flexi kartınızla vade farklı ile 3 taksitle ödeme yapabilirsiniz. Maximum:İş Bankası Maximum, Maximiles ve Maximum logolu Ziraat Bankası kartlarınızı kullanarak; vade farksız 6 vade farkıyla 3 veya 9 taksitle satın alabilirsiniz.

Gittigidiyor alışveriş kredisi var mı?

Yapı Kredi Online Alışveriş Kredisi ile www.gittigidiyor.com'dan 500 TL ile 25.000 TL arasında yapacağınız alışverişlerinizde, 36 aya varan* vade seçenekleri ile alışveriş kredisinin geçerli olduğu ürünleri masrafsız ve kolayca satın alabilirsiniz. ...

Hepsiburada Axess kaç taksit?

750 TL – 1.000 TL arası siparişlerde en fazla peşin fiyatına 6 taksit uygulanır. 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde en fazla peşin fiyatına 9 taksit uygulanır. Bank'O Card Axess ile yapılacak alışverişlerde en fazla 3 taksit uygulanır.

Trendyol hangi kart taksit?

tarihine kadar, Trendyol'da World POS'ları üzerinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 3 taksit imkanı sunulacaktır. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

Hepsiburada Tv kaç taksit yapıyor?

750 TL – 1.000 TL arası siparişlerde en fazla 6 taksit uygulanır. 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde en fazla 12 taksit uygulanır. Vade farksız taksitler, taksit kısıtı olmayan ürünlerde geçerlidir.