Facebook özel hedef kitle nedir?

İçindekiler:

  1. Facebook özel hedef kitle nedir?
  2. Custom Audiences Facebook nedir?
  3. Custom Audience ne demek?
  4. Detaylı hedefleme genişletme nedir?

Facebook özel hedef kitle nedir?

Facebook Özel Hedef Kitleler – Müşteri Dosyası Elinizdeki e-posta listesi veya telefon numarası gibi kişisel bilgiler üzerinden oluşturabildiğiniz hedef kitledir. Müşteri ya da üyelerinizin e-posta ve telefon numarasını Facebook'a yüklersiniz.

Custom Audiences Facebook nedir?

Tanım 2 Facebook Custom Audience, Reklamverenin kendi elindeki E-Mail ve GSM No datası üzerinden, Facebook'ta reklam gösterimi yapılmasıdır. ... Facebook'ta bulunmayan veya Turkcell'de daha derinlikli bulunan kriterler ile reklam geri dönüşlerinin artması hedefleniyor.

Custom Audience ne demek?

Özel Hedef Kitle, reklamlarınızı işletmenizle önceden etkileşim kurmuş olabilecek kişilere göstermenize olanak tanır. Facebook Sayfa gönderilerinize ifade bırakmış, internet sitenizden alışveriş yapmış,Instagram işletme profilinizi ziyaret etmiş,videolarınızı izlemiş, uygulamanızı indirmiş veya mağazanızı ziyaret etmiş ...

Detaylı hedefleme genişletme nedir?

Hedeflemeyi genişletme seçeneği, Marka Bilinirliği ve Erişim hariç tüm kampanya amaçlarında kullanılabilir. Hedeflemeyi genişletmek, sistemimizin detaylı hedefleme kısmında tanımladığınızdan daha geniş bir hedef kitleye erişmesine izin vererek kampanyanızın performansını artırmaya yardımcı olur.