Yapı Kredi Mobil ödeme nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi Mobil ödeme nasıl açılır?
  2. Yapı Kredi Mobil ödeme Nedir?
  3. Kredi kartı mobil ödeme nedir?
  4. Yapı Kredi Araçta ödeme Nasıl Yapılır?
  5. Yapı Kredi World mobil nasıl kullanılır?
  6. Mobil Ödeme nasıl yapılır?

Yapı Kredi Mobil ödeme nasıl açılır?

Yapı Kredi Mobil'i açıp Bireysel kullanıcı giriş ekranında yer alan kredi kartı ikonuna tıklayın. Cihazının NFC özelliği aktif değilse, ekrandaki yönlendirmeye tıklayarak telefonunuzun Ayarlar menüsünden açık konuma getirin. Kredi Kartınızı telefonunuzun arkasındaki NFC okuyucusu alanına yaklaştırın.

Yapı Kredi Mobil ödeme Nedir?

Yapı Kredi Mobil ve World Mobil ile alışverişlerinizde cep telefonunuzu kredi kartı veya banka kartı olarak kullanabilir, kartınızın yanınızda olmasına gerek kalmadan cep telefonunuzu pos cihazına yaklaştırarak kolayca ödeme yapabilirsiniz. 350 TL ve altındaki işlemlerinizi şifreye ve imzaya gerek duymadan, 350 TL ...

Kredi kartı mobil ödeme nedir?

Mobil temassız ödeme, fiziki kredi kartına ihtiyaç olmadan, bankanın telefona indirilen uygulaması üzerinden telefonda bulunan NFC özelliği ile kredi kartından ödeme yapma işlemidir.

Yapı Kredi Araçta ödeme Nasıl Yapılır?

World Mobil'e giriş yaparak PAY butonuna tıklayıp Araçta Ödeme'yi seçin veya Yapı Kredi Mobil'den Kartlarım menüsünde bulunan World Pay altından Araçta Ödeme'yi seçin ve plakanızı ekleyin. Bu işlemi bir kez yapmanız yeterli. Akaryakıt dolumu başlamadan önce World Pay ile Araçta Ödeme yapacağınızı belirtin.

Yapı Kredi World mobil nasıl kullanılır?

World Mobil'i akıllı telefonunuzun internet tarayıcısından https://yapikredi.com.tr/worldmobil adresini ziyaret ederek ya da akıllı telefonunuza QR kodu okutarak anında yükleyebilirsiniz. World Mobil'e Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi'nde kullandığınız şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

Mobil Ödeme nasıl yapılır?

Mobil ödeme yapmak oldukça kolaydır. Bunun için satın almak istenilen bir ürünü ya da hizmeti alırken GSM numarasını girerek ve sonrasında telefona gönderilen onay mesajına "EVET" yazıp cevap vermek yeterlidir.