İsim hakkı tescili nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. İsim hakkı tescili nasıl yapılır?
  2. Marka patenti almak ne kadar?
  3. Isim hakkı almak ne kadar?
  4. Isim patenti almak kaç para?
  5. Isim tescil etmek ne kadar?

İsim hakkı tescili nasıl yapılır?

Ülkemizde marka tescil işlemleri Türk Patent Enstitüsü tarafından yapılmaktadır. İsim hakkı elde etmek için gerekli başvuruları kendiniz internet üzerinden TPE nin sitesine girerek yapabileceğiniz gibi, bu iş için yetkilendirilmiş “Marka Vekilleri” aracılığı ile de isim hakkı başvurusunda bulunabilirsiniz.

Marka patenti almak ne kadar?

Türk Patent ve Marka Kurumunun 2021 yılına ilişkin ücret tarifesi belirlendi. Buna göre, model başvuru ücretleri 10,76 lira, marka tescil ücreti 321,61 lira oldu.

Isim hakkı almak ne kadar?

Türk Patent ve Marka Kurumunun 2021 yılına ilişkin ücret tarifesi belirlendi. Buna göre, model başvuru ücretleri 10,76 lira, marka tescil ücreti 321,61 lira oldu. Türk Patent ve Marka Kurumunun (TÜRKPATENT) gelecek yıl uygulanacak ücret tarifesine ilişkin tebliği, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Isim patenti almak kaç para?

Buna göre, e-Devlet üzerinden yapılan patent ve faydalı model başvuru ücretleri 10,76 lira, marka tescil ücreti 321,61 lira, coğrafi işaret ve geleneksel ürün başvuru ücretleri 2,29 lira oldu. Tasarım tescil başvuru ücreti ise 54,24 lira olarak tespit edildi. Tebliğ 'de yürürlüğe girecek.

Isim tescil etmek ne kadar?

Marka Tescil Fiyatları
Marka Tescil Belgesi Düzenleme625 TL
Marka Yenileme770 TL
Devir Değişikliği715 TL
Koruma Süresi Sona Eren Marka Marka Yenileme1080 TL
Marka Tescil Belgesi Sureti300 TL
11 satır daha