Kart puanları nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kart puanları nerede kullanılır?
  2. Hangi alışveriş sitede kartı puanları kullanılır?
  3. Banka puanı nasıl kullanılır?
  4. N11 de puan nasıl kullanılır?
  5. Migrosta hangi kart puan kullanılır?
  6. World puanları nasıl kullanırım?
  7. Kredi kartı puanı nasıl kullanılır?
  8. Banka puanı nerede kullanılır?
  9. n11 bonus puan nasıl kullanılır?
  10. Maxi Puan Nasıl Kullanılır?
  11. HSBC para puan nerelerde kullanılır?
  12. A101 de maxipuan geçiyor mu?
  13. Yapı Kredi puanları nasıl kullanılır?
  14. Kredi kartı bonus puan nasıl kullanılır?

Kart puanları nerede kullanılır?

Cardfinans para puanları; marketlerde, mağazalarda, internet alışveriş sitelerinde ve akaryakıt istasyonlarında geçerlidir. QNB Finansbank ile anlaşmalı olan her işletmede para puanlarınızı kullanabilirsiniz. A101, Bizim Toptan, Carrefour SA, METRO gibi alışveriş mağazalarında kullanmak mümkün.

Hangi alışveriş sitede kartı puanları kullanılır?

Bu sitelerden alışveriş yaptığınızda alışverişinizin tamamını ya da bir kısmını Bonus Puan ile ödeyebilirsiniz.
  • N11.com.
  • e-bebek.com.
  • teknosa.com.
  • hepsiburada.com.
  • sanalmarket.com.
  • morhipo.com.
  • migros.com.tr.
  • gittigidiyor.com.
Daha fazla öğe...

Banka puanı nasıl kullanılır?

Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınız olması gerekir. Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin satın alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL'lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz.

N11 de puan nasıl kullanılır?

⦁ Satın alacağınız ürünleri sepetinize attıktan sonra, ödeme kısmına geçin. ⦁ Ödeme aşamasına geldiğinizde, kredi kartı puanlarının dahil edilip edilmeyeceğine ilişkin bir kısım gelecektir. Kredi kartı puanlarımı kullan seçeneğine tıkladığınızda, kartınızdaki puanlar da ödemeye dahil edilir.

Migrosta hangi kart puan kullanılır?

Migros'un müşterilerine sunduğu Money kart ile her harcamanızda puan biriktirebilir, biriken puanlarınızı alışverişler de kullanabilirsiniz. Market ayrıca bankalar ile anlaşması doğrultusunda banka ve kredi kartlarında biriken puanlar ile de alışveriş yapmanıza olanak tanımaktadır.

World puanları nasıl kullanırım?

Worldcard'ınızla yaptığınız harcama ve ödemelerle topladığınız Worldpuan'lar, World Üye İşyerleri'nde para yerine geçer. Kazandığınız her 2 Worldpuan, üye işyerlerinde 1 Kuruş değerindedir. 10 TL değerindeki bir ürünü, 2.000 Worldpuan kullanarak satın alabilirsiniz.

Kredi kartı puanı nasıl kullanılır?

Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus'la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor. Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus'la ödeyebiliyorsunuz.

Banka puanı nerede kullanılır?

Her bankanın anlaşmalı olduğu iş yerlerinde kullanılabilen para puanlar hem mağazalarda hem de dijital alışveriş platformlarında geçerli olabiliyor. 2020 yılının sonunun gelmesi ile Cardfinans, Vakıfbank, Garanti Bankası ve Denizbank'ın para puan kullanımı sona erecek.

n11 bonus puan nasıl kullanılır?

Kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara 500-999,99 TL arası alışverişlerde 75 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL n11 bonus yüklenecektir. Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için Hemen Katıl butonu tıklanmalı veya SMS ile katılmak için N11EKIM yazarak 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Maxi Puan Nasıl Kullanılır?

Müşteri numaranıza bağlı tüm Maximum Kartlarınız ile kazandığınız MaxiPuanlar aynı havuzda birikmekte olup herhangi bir Maximum Kartınız ile bu havuza ulaşarak MaxiPuanlarınızı para yerine kullanabilirsiniz.

HSBC para puan nerelerde kullanılır?

Advantage NakitPuan Nerelerde Kullanılır? HSBC Advantage kredi kartınızdaki NakitPuanları giyimden, beyaz eşyaya, mobilyadan gıdaya HSBC Advantage anlaşmalı tüm üye işyerlerinde kullanabilirsiniz.

A101 de maxipuan geçiyor mu?

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş, Bankası Bankamatik Kartları,ve Maxipara Kartlar kullanılarak a101.com.tr ve a101.com.tr mobil uygulamasından yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.

Yapı Kredi puanları nasıl kullanılır?

Worldpuanlarımı nasıl kullanabilirim? Kazandığınız Worldpuan'lar aynı gece hesabınıza yansır ve puanlarınızı ertesi günden itibaren dilediğiniz World Üye İşyeri'nde kullanabilirsiniz. Worldcard'ınızla yaptığınız harcama ve ödemelerle topladığınız Worldpuanlar, World Üye İşyerleri'nde para yerine geçer.

Kredi kartı bonus puan nasıl kullanılır?

Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus'la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor. Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus'la ödeyebiliyorsunuz.