n11 mağaza nedir?

İçindekiler:

  1. n11 mağaza nedir?
  2. n11 ürün önerme nedir?
  3. N11 hediye paketi nasıl yapılır?
  4. GTIN numarası nedir n11?

n11 mağaza nedir?

Doğuş Grubu ve Güney Kore'nin en büyük gruplarından SK Group ortaklığında kurulan n11, 150 bin kayıtlı mağazasıyla Türkiye'nin önde gelen e-ticaret alışveriş platformudur.

n11 ürün önerme nedir?

n11.com'a ürün yüklerken, belirli kategoriler için katalog yapısında yükleme yapılması gerekmektedir. ... Ürün önerme sayfasında, sizden istenilen bilgileri (Görsel, GTIN kodu, İsim, Adet, Marka, Ürün Miktarı, Ürün Tipi) doğru bir şekilde girdikten sonra, “Onaya Gönder” butonuna basarak ürün önerme işlemini tamamlayın.

N11 hediye paketi nasıl yapılır?

Hediye paketi yapıyor musunuz? Hediye paketi imkanı veren mağazlar, ürün görselinin sağ tarafında bu seçeneği sunmaktadır, bu seçeneğin olmadığı bir mağazadan satin alma işlemi yapmak istiyorsanız yine ürün görselinin sağ tarafında bulunan Mağaza Soru Sor butonu üzerinden talebinizi mağazaya iletebilirsiniz.

GTIN numarası nedir n11?

GTIN / Barkod nedir? Yaygın olarak kullanılan benzersiz ürün tanımlayıcısıdır. Her ürün ve ürünün her seçeneği (varyantı) için tanımlanmış bir GTIN numarası vardır. Satışını yaptığınız ürüne GTIN / Barkod tanımlanmışsa ürün paketi üzerindeki barkod alanında ilgili numarayı görüntülebilirsiniz.