Kargolar koli veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Kargolar koli veriyor mu?
  2. Kargolar sıvı alıyor mu?
  3. Yurtiçi kargo sıvı alıyor mu?
  4. Kargolar buzdolabı taşır mı?
  5. PTT Kargo kimlere teslim edilir?
  6. Kargo şirketleri ev eşyası taşıyor mu?

Kargolar koli veriyor mu?

Yurtiçi Kargo Şubelerinde gönderi ebatlarına göre hazırlanmış kutulardan birini seçerek kolayca paketleyip gönderinizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. ... Böylece, Yurtiçi Kargo kutu hizmeti sayesinde, paket aramaya gerek kalmadan gönderiniz en hızlı ve güvenli şekilde alıcısına ulaşacak.

Kargolar sıvı alıyor mu?

BELİRLİ ŞARTLARDA TAŞINACAK KARGOLAR Yanıcı, yakıcı, patlayıcı, zehirleyici ve fena kokulu olmayan sıvı maddeler, sağlam(plastik, çelik, alüminyum) bidon veya kaplarda taşınabilir. Raf ambalajı ile taşınmayacaktır.

Yurtiçi kargo sıvı alıyor mu?

Belirli Şartlarda Taşınacak Kargolar/Gönderiler Yanıcı, yakıcı, patlayıcı, zehirleyici ve fena kokulu olmayan sıvı maddeler, sağlam (plastik, çelik, alüminyum) bidon veya kaplarda taşınabilir.

Kargolar buzdolabı taşır mı?

Bireysel müşterilerin gönderdiği koltuk, kanepe, gardırop, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası vb. ürünler taşınmayacaktır. Ancak koli içerisindeki küçük ev aletlerinin (elektrik süpürgesi vb.) taşıması yapılmaktadır.

PTT Kargo kimlere teslim edilir?

MADDE 35 –(1) Adreste teslim edilecek gönderiler öncelikle alıcılarına ve varsa vekil ya da mutemetlerine, bunların bulunmaması halinde gönderiyi alma hakkı ve yetkisi bulunan vekil, mutemet, veli, vasi, kayyum, müdür, hizmetçi ile alıcıyla birlikte oturan, görünüşüne nazaran on sekiz yaşından aşağı olmayan ve bariz ...

Kargo şirketleri ev eşyası taşıyor mu?

Ev Eşyası: Kolilenmiş ve sandık içine koyulmuş diğer ev eşyalarını kargo standartlarının tümüne uymak şartıyla taşıyoruz. ( Bu şekilde gönderilen kargoların ücreti göndericiden talep edilir. Ayrıca bu kargolar, şubeye getirilip şubeden alınmak ve indirimsiz fatura üzerinden düzenlenmek şartıyla taşınabilir.)