Alıcı ödemeli kargo nasıl gönderilir?

İçindekiler:

  1. Alıcı ödemeli kargo nasıl gönderilir?
  2. Karşı ödemeli kargo hangisi?
  3. Alıcı ödemeli kargoyu almazsam ne olur?
  4. Aras Kargo kapida odeme nasil yapilir?
  5. PTT kargo alıcıya mesaj atıyor mu?
  6. Ürünü kargodan almazsam ne olur?

Alıcı ödemeli kargo nasıl gönderilir?

Alıcı ödemeli kargolarda, kargo ulaştırma bedelini kargoyu teslim alan kişi ödemektedir. Alıcı ödemeli kargo kısaca AÖ şeklinde gösterilir. Bu ödeme genellikle kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme şeklinde olmaktadır. Alıcı ödemeli kargolar genellikle kişiden kişiye kargo gönderilirken gerçekleşir.

Karşı ödemeli kargo hangisi?

Satışı yapılan ürünün, Yurtiçi Kargo tarafından alıcısına ulaştırılması ve teslimat anında, ürün bedelinin, alıcıdan tahsilatının yapılıp gönderene aktarıldığı hizmettir. Yurtiçi Kargo satışını yaptığınız ürünleriniz için kapıda dilerseniz nakit dilerseniz de kredi kartı ile tahsilat yapmaktadır.

Alıcı ödemeli kargoyu almazsam ne olur?

Alıcı kargoyu kabul etmeyerek aynı zamanda satış sözleşmesinin kendisine düşen teslim yükümlülüğünü de yerine getirmemiş olmaktadır. Bu nedenle satıcı sözleşmede yer almasa dahi Borçlar Kanunu'na dayanarak mahkemede alıcının satılan ürünü sebepsiz yere teslim almaması üzerine temerrüt hükümlerine dayanabilir.

Aras Kargo kapida odeme nasil yapilir?

Kapıda ödeme seçeneğinde ödemenizi nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz.
  1. Aras Kargo yetkilisi, siparişi veren kişinin kimlik kartı ibrazını görmeden, ürünü hiçbir şekilde teslim etmeyecektir.
  2. Ödeme yapmadan önce Aras Kargo elemanından, kimlik ibrazı isteme hakkınız vardır.
Daha fazla öğe...

PTT kargo alıcıya mesaj atıyor mu?

tarihinde hayata geçirilen uygulamada, kayıtlı tüm gönderilerde kabul işlemi yapıldığında alıcı cep telefonu numarasına, adresine götürüldüğü halde teslim edilemeyip PTT işyerinden alınmak üzere ihbar bırakılan gönderilerde ise hem gönderici hem de alıcı cep telefonu numaralarına ücretsiz SMS gönderilerek ...

Ürünü kargodan almazsam ne olur?

Alınmazsa Ne Olur? Kapıda ödemeli kargo mevcut bazı nedenlerden dolayı kişinin evine kadar getirilemez ve kargo sahibi kişi de kargo şubesinden kargo paketini almazsa kargo şubesinin genelde 3 gün olarak tanıdığı süre sonunda kargo paketi satıcıya iade edilir.