BKM Express kart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. BKM Express kart nasıl alınır?
  2. BKM Express kart nedir?
  3. BKM Express ile Odemek ne demek?
  4. BKM Express Üyelik ücretli mi?
  5. BKM eksper nedir?
  6. BKM Express kapanıyor mu?

BKM Express kart nasıl alınır?

BKM Express uygulamasına üye olmak için https://www.bkmexpress.com.tr sitesine gelerek kendi belirleyeceğiniz e-posta adresi ve şifre ile kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kayıt işleminin ardından kart bilgilerinizi ve dilerseniz adres bilginizi de tanımlayarak alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

BKM Express kart nedir?

BKM Express; BKM, bankalar ve e-ticaret dünyasının önde gelen firmalarıyla birlikte geliştirilen, İnternet alışverişlerini hızlı, kolay ve keyifli hale getiren bir dijital cüzdandır. Kart sahipleri, kartlarını BKM Express'e kaydederek kart bilgilerini İnternet'te paylaşmadan alışveriş yapabilirler.

BKM Express ile Odemek ne demek?

BKM Express; Bankalararası Kart Merkezi ve bankalar tarafından geliştirilen, kart bilgilerinizi iş yeri ile paylaşmadan ödeme ve işlem yapma imkânı sağlayan ücretsiz, hızlı, kolay ve güvenli bir ödeme sistemidir.

BKM Express Üyelik ücretli mi?

ÜCRETSİZ. BKM Express uygulama üyelik ve kullanımı ücretsizdir.

BKM eksper nedir?

BKM Express, internet üzerinden alışverişlerde; kart bilgilerini internet sitesine vermeden ödeme yapabilmeni sağlayan aracı bir dijital cüzdandır. BiTaksi uygulaması içerisindeki 'Ödeme Araçlarım' bölümünden BKM Express'e e-mail ve şifrenle üye olabilirsin. BKM Express'e kaydolmak ücretsizdir.

BKM Express kapanıyor mu?

Kurul'un 20 tarihli kararı çerçevesinde BKM Express, 8 yıldır olduğu gibi kesintisiz şekilde hizmet vermeye devam edecektir.