Deniz Bonus nedir?

İçindekiler:

  1. Deniz Bonus nedir?
  2. DenizBank Bonus Kredi Kartı nerede kullanılır?
  3. Bonus hangi bankaya ait?
  4. Bonus Trink Kart limiti ne kadar?
  5. DenizBank kredi kartı Bonus mu?
  6. DenizBank yıllık kart aidatı ne kadar?
  7. Garanti Bonus Trink ne demek?
  8. DenizBank kredi kartı Bonus Nasıl Kazanılır?
  9. DenizBank Emekli kredi kartı limiti ne kadar?

Deniz Bonus nedir?

Deniz Bonus Trink, temassız chip'i sayesinde günlük küçük tutarlı alışverişlerinizi bozuk para derdi yaşamadan hızlı ve kolay bir şekilde yapmanızı sağlayan bir kredi kartıdır. Hızlı ve kolay ödeme yaparken, Bonus Card'ın diğer tüm özellilklerinden de faydalanırsınız.

DenizBank Bonus Kredi Kartı nerede kullanılır?

İnternette güvenli alışveriş yaparken bonus kazanabileceğiniz kart. İnternet üzerinden yapacağınız tüm yurt içi ve yurt dışı* harcamalarınızda DenizBank Sanal Kart'ınızı kullanabilirsiniz.

Bonus hangi bankaya ait?

Tüm bu yenilikleri tüketicilere her zaman en iyi hizmeti, en son teknolojiyi kullanarak ve onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için hayata geçiren Garanti BBVA, bu kadar başarılı bir markayı sadece kendi müşterilerinin değil, diğer bankaların müşterilerinin de kullanabilmesi düşüncesi ile Türkiye'de ...

Bonus Trink Kart limiti ne kadar?

Bonus Trink ile 350 TL altı Trink işlemlerinizi şifresiz ve imzasız olarak yapabilirsiniz. Ancak 350 TL üstü Trink işlemlerinizde şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Dünyanın her yerinde, yapacağınız tüm alışverişlerde bonus kazanırsınız.

DenizBank kredi kartı Bonus mu?

DenizBank Gold Kredi Kartı ile yurtiçi ve yurtdışındaki tüm harcamalarınızdan bonus kazanır, dilediğiniz gibi harcarsınız!

DenizBank yıllık kart aidatı ne kadar?

Kredi Kartı Üyelik Ücreti/Ek Kart Yıllık Üyelik Ücreti
İşlem TürüMasraf TutarıAçıklama
Maksimum
Ek Kart Üyelik Ücreti (ilk yıldan sonra)114.5TLBSMV Dahil
DenizBank Kredi Kartı Gold
İlk Yıl Asıl Kart Ücreti126.5TLBSMV Dahil
179 satır daha

Garanti Bonus Trink ne demek?

Paracard Bonus Trink banka kartı ile alışverişlerinizi "trink" diye tek bir dokunuşla öder ve geçersiniz. Üstelik bonus kazanmaya da devam edersiniz. Paracard Bonus Trink , sayıları her geçen gün artan Trink okuyucu olan noktalarda sadece bir dokunuşla daha hızlı ve kolay alışveriş yapmanızı sağlar.

DenizBank kredi kartı Bonus Nasıl Kazanılır?

Aylık harcama taahhüdü ile karta bir defaya mahsus bonus yüklenir. Harcama yapıldıkça da, alışverişlerden bonus kazanmaya devam edebilirsiniz. Başvuru yapabilmek için kart borcunuzun geçmişe dönük her ay düzenli olarak ödenmiş olması veya kartınızın gecikmeye girmemiş olması gerekmektedir.

DenizBank Emekli kredi kartı limiti ne kadar?

Denizbank Emekli Kredi Kartı Aidatı Limiti 100 TL olan emekli kredi kartına 67.5 TL yıllık aidat alıyorlar.