Sahibinden mağaza nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Sahibinden mağaza nasıl açılır?
  2. Sahibinden ücreti ne kadar?
  3. Sahibinden Kurumsal Üyelik Nedir?
  4. Sahibinden com da nasıl satış yapılır?
  5. Sahibinden ücretli ilan süresi ne kadar?
  6. GeT ile satış nasıl oluyor?
  7. Sahibinden param güvende ile nasıl satış yapılır?
  8. Sahibinden com a ilan vermek ücretli mi?
  9. Sahibinden nasıl ödeme yapılır?
  10. Sahibinden ilan süresi var mı?
  11. Sahibinden com da ilan süresi nasıl uzatılır?
  12. Kurumsal üye ne demek?

Sahibinden mağaza nasıl açılır?

e-posta onayı için sahibinden.com tarafından kurumsal üyelik için girilen mail adresine bir aktivasyon maili gönderilir, aktivasyon tamamlandıktan sonra sahibinden.com yetkilileri satıcı adayı ile iletişime geçerek mağaza açma süreçlerini tamamlar.

Sahibinden ücreti ne kadar?

**Emlak kategorisinde ilk ücretli ilana özel ilan ücreti 139 TL yerine indirimli olarak 109 TL'dir. İkinci ücretli ilandan itibaren standart ücret (139 TL) uygulanmaktadır. **Vasıta kategorisinde ilk ücretli ilana özel ilan ücreti 179 TL yerine indirimli olarak 135 TL'dir. İkinci ücretli ilan fiyatı 179 TL'dir.

Sahibinden Kurumsal Üyelik Nedir?

Kurumsal Üyelik” (“Üyelik”): “Kurumsal Üye” olmak isteyen “Kullanıcı”nın, “Portal”daki “Kurumsal Üyelik” formunu doğru ve gerçek bilgilerle eksiksiz olarak doldurması üzerine, “SAHİBİNDEN” tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ve “SAHİBİNDEN” tarafından yapılan bildirim ile kazanılan statüdür.

Sahibinden com da nasıl satış yapılır?

Mağazanızı açtıktan ürünün detay bilgilerini siteye ekleyin. Satmak istediğiniz ürünün kategorisini seçin ve “GeT ile Ürün Sat” (Güvenli e-Ticaret Hizmet Bedeli) butonuna tıklayın. İlanınız gerekli işlemlerden sonra onaylanıp satışa hazır hale getirilecektir.

Sahibinden ücretli ilan süresi ne kadar?

sahibinden.com'da ilanlarınız 6 saat içinde kontrol edilerek onaylanır veya reddedilir. Bu süre çalışma saatleri dışında ve hafta sonlarında farklılık gösterebilir. İlan yayınlama aşamasında en sık karşılaşılan hatalar aşağıdaki gibidir.

GeT ile satış nasıl oluyor?

Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır.

Sahibinden param güvende ile nasıl satış yapılır?

S - Param Güvende, alıcı ve satıcıların güvenle alışveriş yapmalarını sağlayan sahibinden.com hizmetidir. Alıcı bir ürünü satın aldıktan sonra ürün tutarı sahibinden.com çözüm ortağı olan ödeme kuruluşu hesabında tutulur. İşlem başarılı olarak tamamlandıktan sonra ürün tutarı satıcıya aktarılır.

Sahibinden com a ilan vermek ücretli mi?

Üyelik tamamen ücretsizdir. Bireysel sahibinden.com üyeleri, üyelik ücreti ödemedikleri gibi, bazı ilan kategorilerinde belli sayıda ücretsiz ilan yayınlayabilirler.

Sahibinden nasıl ödeme yapılır?

Kurumsal kullanıcılar ise kredi ve banka kartının yanı sıra havale ve EFT yöntemiyle de doping satın alabilir. Anlaşmalı kredi kartı veya banka kartlarıyla Peşin, 3 taksit ve 6 taksit ödeme seçenekleri tercih edilebilir. Anlaşmalı olmayan kredi kartı veya banka kartları için sadece peşin ödeme alınır.

Sahibinden ilan süresi var mı?

sahibinden.com'da ilanlarınız 6 saat içinde kontrol edilerek onaylanır veya reddedilir. Bu süre çalışma saatleri dışında ve hafta sonlarında farklılık gösterebilir. İlan yayınlama aşamasında en sık karşılaşılan hatalar aşağıdaki gibidir.

Sahibinden com da ilan süresi nasıl uzatılır?

İlanım Pasif Oldu, Tekrar Nasıl Yayına Alabilirim?
  1. Bana Özel > İlan Yönetimi > İlanlar > Yayında Olmayan bölümünden yayından kaldırmak istediğiniz ilanı seçerek “Yayından Al” balantısını kullanarak.
  2. İlan Detay sayfasında İlan İşlemleri menüsünden “Yayınla” seçeneğini kullanarak.

Kurumsal üye ne demek?

Kurumsal üyelik, PMI Türkiye Chapter bünyesinde 2016 yılı itibariyle başlatılmış olan bir programdır. Program, Chapter ile kurumlar arasındaki işbirliği çalışmaları kapsamında, karşılıklı faydaların arttırılması ve işbirliğinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla işletime alınmıştır.