Yurtiçi Kargo yu nereye şikayet edebilirim?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo yu nereye şikayet edebilirim?
  2. Yurtiçi Kargo Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır?
  3. Yurtiçi Kargo Takip nasıl yapılıyor?
  4. Yurtiçi kargo takip numarasi hangisi?
  5. Yurtiçi kargo evde bulamayınca arıyor mu?
  6. Kargocular aramak zorunda mı?

Yurtiçi Kargo yu nereye şikayet edebilirim?

Bu kapsamda “www.yurticikargo.com” adresinde iletişim formunu doldurarak öneri, şikayet, bilgi isteği ve teşekkürlerinizi iletmeniz durumunda “Ad-Soyad, T.C.

Yurtiçi Kargo Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır?

Çağrı Merkezi (444 99 99)
  1. KAMPANYALAR.
  2. GÖNDERİ TESLİMAT SÜRELERİMİZ. ÇAĞRI MERKEZİ

Yurtiçi Kargo Takip nasıl yapılıyor?

Telefon ile Gönderi Sorgulama Yurtiçi Kargo Takibi yaparken Yurtiçi Kargonun 444 99 99 numaralı çağrı merkezini arayarak kargonuzun nerede olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Size verilen kargo takip numarasını çağrı merkezi yetkilisine söylediğinizde kargonuzun durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yurtiçi kargo takip numarasi hangisi?

Eğer herhangi bir SMS gelmedi ise ilk alternatif takip kodunuzu gönderici firmaya yada kişiye sorup öğrenebilirsiniz.Bu da bir işe yaramadı ise Kargonuzun gönderici / alıcı bilgilerini belirterek Yurtiçi Kargo 444 99 99 numaralı çağrı merkezini arayarak gönderi numaranızı öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi kargo evde bulamayınca arıyor mu?

Eğer görevlimiz, alıcının adresinde kimseyi bulamazsa, "Kargo İhbar Notu" bırakır ve gönderiyi şubeye geri getirir. Bu durumda gönderinin alıcı ya da alıcının yetkili kıldığı kişi tarafından 3 gün içerisinde söz konusu şubeden alınması gerekmektedir.

Kargocular aramak zorunda mı?

Kargo firmaları telefonla bildirim yapmak zorunda değiller Kargo firmalarının, alıcıya önceden ulaşarak, siparişin ne zaman teslim edileceğine dair bilgi verme zorunluluğu yok.