BKM ACS nedir?

İçindekiler:

  1. BKM ACS nedir?
  2. BKM Express Banka kartı olur mu?
  3. BKM ye nasıl üye olunur?
  4. BKM Kitap en geç kaç günde gelir?
  5. ACS doğrulaması nedir?
  6. BKM hangi kargo daha hızlı?

BKM ACS nedir?

Bankalararası Kart Merkezi A.Ş. (BKM) (https://bkm.com.tr/) kartlı ödemelere ilişkin ortak sorunlara çözüm bulmak, ülkemizdeki banka ve kredi kartları kural ve standartlarını geliştirmek amacıyla 1990 yılında kurulmuştur.

BKM Express Banka kartı olur mu?

BKM Express Mobil Uygulaması ile yurt içinde bireysel kredi kartlarınız, banka kartınızdan ve ön ödemeli (prepaid kart) kartınızdan bankamız ve diğer bankaların kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kartlara para gönderebilir ve gönderilen paraları kabul edebilirsiniz.

BKM ye nasıl üye olunur?

Dijital Cüzdanınız!
  1. KOLAY. BKM Express'e üye olma ve kart ekleme işlemleri anında yapılır. Kart bilgilerinizi, banka veya e-para kuruluşundan gelen SMS şifresini girmeniz yeterlidir.
  2. GÜVENLİ Kartınızı eklerken BKM Express kart numaranızın tamamını sormaz. ...
  3. ÜCRETSİZ. BKM Express uygulama üyelik ve kullanımı ücretsizdir.

BKM Kitap en geç kaç günde gelir?

Siparişleriniz, banka onayı alındıktan veya sipariş onaylandıktan sonra, stoklarımızda mevcut ise en geç 3 iş günü içerisinde gönderimi sağlanacaktır. Mevcut değil ise ortak çalıştığımız tedarikçi firma veya yayınevlerinden temin edilip gönderim sağlanacaktır.

ACS doğrulaması nedir?

3D Secure, online kredi kartı ödemelerine ek bir güvenlik katmanı ekleyen XML tabanlı bir protokoldür. 3D Secure protokolüne göre, kart çıkaran her bankanın kart sahibinin kimlik doğrulamasını desteklemek üzere bir Erişim Kontrol Sunucusu (ACS) bulundurması gerekir. ...

BKM hangi kargo daha hızlı?

Siparişiniz tarafımızca kargoya teslim edildikten sonra kargo firmasının siparişi size teslim süresi değişkenlik göstermekle birlikte Kargoist firması için 1-2 iş günü, MNG Kargo firması için 1-3 iş günü, PTT Kargo firması için 2-7 işgünü arasındadır.