Logo g3 nedir?

İçindekiler:

  1. Logo g3 nedir?
  2. Logo da alış faturasi nasil işlenir?
  3. Tiger programı nedir?
  4. Netsis Lem paketi nedir?
  5. Lem yenileme nedir?
  6. Logoda iade faturası nasıl işlenir?
  7. Go 3 programında alıcıların göndermiş olduğu havaleler hangi işlem fişine kaydedilir?

Logo g3 nedir?

Logo GO 3; KOBİ'lerin muhasebe, sipariş, stok takibi, satış, satın alma, raporlama, borç takibi, çek senet takibi, e-Devlet uygulamaları gibi tüm iş süreçlerini tek noktadan yönetebilmesini sağlıyor.

Logo da alış faturasi nasil işlenir?

Alış faturası, Lojistik-Satış Bölümü'nde, fatura kayıt menüsünün altında yer alır. Sipariş Bilgileri, Üst Bilgiler, Koşul Bilgileri, Kalem Bilgileri, Toplamlar, Vadelere Bölme bilgilerinin girilmesi ile alış faturası kaydı oluşturulur.

Tiger programı nedir?

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin, finansal işlem, muhasebe, sabit kıymet ve üretim departmanlarına ait tüm işlem ve rapor ihtiyaçlarını karşılayan Logo Tiger 3 programı kendi segmentinde Türkiye'nin en çok tercih edilen programıdır.

Netsis Lem paketi nedir?

Netsis-Logo LEM (Versiyon) Nedir? LEM, geçerlilik süresi boyunca, güncel mevzuata uyum, hata giderici sürüm (bugfix) ve yeni geliştirilen standart özelliklerden ücretsiz olarak yararlanmayı sağlayan bir üyelik sistemidir. Yeni ana paket, modül alımlarında ve ürün geçişlerinde 1 yıllık LEM ücretsiz verilmektedir.

Lem yenileme nedir?

Lem, Logo ürünü kullanıcılarının, yeni geliştirilen ve ayrı modül olarak satılmayan özelliklerden ve değişikliklerden 1 yıl boyunca bedelsiz olarak yararlanmanızı sağlayan abonelik sistemidir.

Logoda iade faturası nasıl işlenir?

İade işlemleri t ve satış iade fatura türü seçilerek kaydedildiği gibi doğrudan fatura üzerinden de kaydedilebilir. Bunun için satınalma fatura listelerinde sağ fare tuşu menüsünde yer alan İade Et seçeneği satış fatura listelerinde ise İade Al seçeneği kullanılır.

Go 3 programında alıcıların göndermiş olduğu havaleler hangi işlem fişine kaydedilir?

Bunun için gelen ve gönderilen havale fişlerinde F9-sağ fare tuşu menüsünde yer alan Cari Döviz Bilgileri seçeneği kullanılır. Cari hesap için geçerli olacak işlem dövizi kur bilgisi girilerek kaydedilir.