Ak akçe kimin?

İçindekiler:

  1. Ak akçe kimin?
  2. Akakça nedir?
  3. Ak akçe ne demek?
  4. Akakçe ne işe yarar?
  5. Ak akçe kara günde belli olur atasözünün anlamı nedir?
  6. Hepsiburada uygulamasında kapıda ödeme var mı?

Ak akçe kimin?

Akakçe.com sitesi kurucu ortağı Koray Karataş'tır. Akakçe.com 2000 yılından bu yana karşılaştırmalı alışveriş platformu olarak hizmet veren bir web sitesidir.

Akakça nedir?

Akakçe, tüketiciyi doğru ürün, doğru satıcı ve doğru fiyatla buluşturan karşılaştırmalı alışveriş platformudur.

Ak akçe ne demek?

Ak akçe kara gün içindir atasözü Türk Dil Kurumu'na göre 'Türlü sıkıntıları aşarak kazanılan paranın, dar zamanda insanın imdadına yetişmesi' anlamına gelmektedir. Zorlu dönemlerde insanın yüzünü güldüren ve kenarda birikmiş para olarak da söylemek mümkündür.

Akakçe ne işe yarar?

akakce.com'un amacı, Internet alışverişleriniz için karşılaştırmalı bir alışveriş ortamı sağlamaktır. Bunu da en doğru ve tarafsız yapmanın gereği olarak akakce.com hiçbir şekilde satış yapmaz. Satış yapanlarla alıcıları buluşturur.

Ak akçe kara günde belli olur atasözünün anlamı nedir?

En çok kullanılan ve anlamı derin olan atasözleri arasında Ak akçe kara gün içindir cümlesi yer almaktadır. ... Ak akçe kara gün içindir atasözü Türk Dil Kurumu'na göre 'Türlü sıkıntıları aşarak kazanılan paranın, dar zamanda insanın imdadına yetişmesi' anlamına gelmektedir.

Hepsiburada uygulamasında kapıda ödeme var mı?

Açıklamada, hayata geçirilen yeni hizmet kapsamında, hepsiburada.com üyelerinin 100 lira ile 5 bin lira arası alışverişlerini kapıda nakit olarak ödeme şansına kavuştuğu kaydedilmişti. ... Ödeme şekillerinde şu anda kapıda ödeme seçeneği bulunmuyor.