İyzico ödeme nedir?

İçindekiler:

  1. İyzico ödeme nedir?
  2. Iyzico ödeme nasıl alınır?
  3. İyzico ile alışveriş nasıl yapılır?
  4. İyzico hangi ülkelerde?

İyzico ödeme nedir?

"Kolay Ödeme" anlamına gelen "Easy Check Out" kelimelerinin kısaltılmış ve Türkçe okunuşa uyarlanmış versiyonu olan iyzico, adından da anlaşılacağı üzere kullanıcılarına ödeme hizmetlerinde kolaylıklar yaratmak üzerine kurgulanmış bir dünya sunmaktadır.

Iyzico ödeme nasıl alınır?

iyzico İşim İçin uygulamasını indirin ve hesabınızı oluşturun. Ürününüzün fotoğrafını, fiyatını ve diğer bilgilerini sisteme girerek bir ödeme alma linki oluşturun. Ürününüzün alıcılarıyla oluşturduğunuz linki paylaşın ve ödeme almaya başlayın!

İyzico ile alışveriş nasıl yapılır?

Saklı kartımı nasıl kullanırım? Alışveriş yapmakta olduğunuz sitenin ödeme sayfasına geldiğinizde, güvenli ödeme için telefonunuza iyzico tarafından tek kullanımlık doğrulama kodu gönderilir. Doğrulama kodunu ilgili alana girdikten sonra kayıtlı kartlarınızı görebileceğiniz sayfaya yönlendirilirsiniz.

İyzico hangi ülkelerde?

Money20/20 Avrupa'da, 12 Doğu Avrupa ülkesine açılacağını açıklayan iyzico, bu açılımla faaliyet alanını, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hırvatistan, Litvanya, Letonya, Romanya, Polonya, Slovenya, Slovakya, Yunanistan ve Macaristan'a taşıyor.