eBay Türkiyede çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. eBay Türkiyede çalışıyor mu?
  2. Türkiyede PayPal niye yasak?
  3. PayPal Türkiyeden neden kaldırıldı?
  4. PayPal neden Türkiyede yasak?
  5. PayPal Türkiyeden kaldırıldı mı?
  6. PayPal Türkiyede yasaklı mı?

eBay Türkiyede çalışıyor mu?

Ebay, malum üzere sadece Paypal üzerinden ödeme alan bir kuruluş olduğundan ötürü, Türkiye'den satın alma erişimi yoktur. Amerika ofisimiz, sizin için ürünü satın alıyor ve Türkiye adresinize teslim ediyor. ... Ebay üzerinden sipariş vermek bu kadar basit.

Türkiyede PayPal niye yasak?

İnternet üzerinden alışveriş yapılmasını sağlayan ödeme sistemi PayPal, Türkiye'deki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. PayPal kararına gerekçe olarak, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'na (BDDK) yaptığı lisans başvurusunun reddini gösterdi.

PayPal Türkiyeden neden kaldırıldı?

PayPal hizmetinin kapanmasının tek sebebi BDDK, yani Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından lisans alamaması sebebiyle Türkiye'deki faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldı.

PayPal neden Türkiyede yasak?

tarihinde resmi İnternet sitesinde yayımlanan bildiri ile PayPal'ın Türkiye'deki faaliyetlerini durdurduğu açıklandı. Gerekçe olarak ise Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) yaptığı lisans başvurusunun reddedilmesi gösterildi.

PayPal Türkiyeden kaldırıldı mı?

Türkiye'deki satıcılarımız, Türkiye'deki veya başka ülkelerdeki alıcılardan Türkiye'deki hesaplarına ödeme alamazlar. Ödeme işlemleri için PayPal ile bir anlaşmam var, ona ne olacak? Türkiye'de PayPal hizmetini sağlamamıza izin verilmiyor, dolayısıyla Türkiye'deki müşterilerimiz adına yapılan işlemleri durdurduk.

PayPal Türkiyede yasaklı mı?

Türkiye'deki satıcılarımız, Türkiye'deki veya başka ülkelerdeki alıcılardan Türkiye'deki hesaplarına ödeme alamazlar. ... Türkiye'de PayPal hizmetini sağlamamıza izin verilmiyor, dolayısıyla Türkiye'deki müşterilerimiz adına yapılan işlemleri durdurduk.