Instagramda Kaydedilenleri nasıl görebilirim?

İçindekiler:

  1. Instagramda Kaydedilenleri nasıl görebilirim?
  2. Instagram'da koleksiyon nerede?
  3. Instagram koleksiyon kimler görebilir?
  4. Instagram video izleyenler gözüküyor mu?
  5. Instagram Story gösterim ne demek?

Instagramda Kaydedilenleri nasıl görebilirim?

Kaydettiğiniz tüm içerikleri görmek için ise, profil sayfanız açıkken üst bölümde yer alan yer imi ikonuna basmanız gerekiyor. Bu bölümde, tüm kaydettiğiniz içerikleri görebiliyorsunuz. Ayrıca Kaydedilenler bölümünde bir de “Koleksiyonlar” özelliği yer alıyor.

Instagram'da koleksiyon nerede?

Android ve iPhone için Instagram uygulaması: Profilinize gitmek için simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun. simgesine dokunun. Kaydedilenler'e dokunun. Düzenlemek veya silmek istediğiniz koleksiyona dokunun.

Instagram koleksiyon kimler görebilir?

Tıpkı kişisel bilgisayarda olduğu gibi ayrı klasörler oluşturmaya benzetebileceğimiz bu özellik ilk etapta kişiye özel olacak. Yani oluşturulan koleksiyonları kimse göremeyecek. Ancak sonrasında kullanıcılar kaydettikleri koleksiyonlardan istediklerini takipçileri ile paylaşabilecek.

Instagram video izleyenler gözüküyor mu?

Instagram kullanıcıları, 2016 yılında gelen bir güncellemeyle birlikte paylaştıkları videoları kaç kişinin görüntülediğini görebiliyor. Ancak, kimlerin görüntülediği maalesef gözükmüyor. Şu anda sadece paylaşılan hikayelerde kimlerin gördüğü görünebiliyor.

Instagram Story gösterim ne demek?

Gösterim: Tüm gönderilerinizin toplam kaç kez görüldüğünü göstermektedir. Erişim: Her hangi bir gönderinizi gören tekil hesapların sayısını göstermektedir.