Kargoya teslim ne demek?

İçindekiler:

  1. Kargoya teslim ne demek?
  2. Sipariş durumu kargoda ne demek?
  3. Onaylanan sipariş ne zaman gelir?
  4. Sipariş Tamamlandı ne demek?
  5. Trendyol dan kargo kaç günde gelir?
  6. Hepsiburada bugün kargoda ne demek?
  7. Bir sipariş kaç günde gelir?

Kargoya teslim ne demek?

Müşteri adresinden kargosunun alınması hizmetidir. Alıcının gelen kargo bilgisine sahip olarak kargosunu ilgili Şube' ye gelerek aldığı teslim şeklidir.

Sipariş durumu kargoda ne demek?

Bu sipariş durumlarının açıklaması şu şekildedir: - İşleniyor: Siparişiniz tedarik aşamasındadır, ortalama olarak 1-2 gün içerisinde temin edilip yola çıkacaktır. - Kargolandı: Siparişiniz kargoya verilmiştir. ... - İptal Edildi: Siparişiniz bir tahsilat veya tedarik probleminden ötürü iptal edilmiş olabilir.

Onaylanan sipariş ne zaman gelir?

Siparişleriniz onaylandıktan sonra en geç dört (4) iş günü sonunda kargo firmasına teslim edilir.

Sipariş Tamamlandı ne demek?

Tamamlandı: Siparişiniz kargoya verilmiştir. Bu ibareyi gördüğünüz siparişlerinize tıkladığınızda karşınıza gelecek sipariş detayında kırmızı ile yazılı "KARGO TAKİP" linkine tıklayarak siparişinizin kargo bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Trendyol dan kargo kaç günde gelir?

Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde "Siparişlerim" sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe "24 saatte kargoda" yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

Hepsiburada bugün kargoda ne demek?

Aynı Gün Kargo | Aynı Gün Alışveriş | Aynı Gün Teslimat. Her gün 13.00'a kadar vereceğiniz siparişler aynı gün hepsijet ile kapınıza gelsin. 13.00'dan sonra vereceğiniz siparişler ise Yarın Teslimat seçeneği ile kapınızda! ... “Bugün Teslimat” saatlerinden size uygun olanı seçin ve siparişi tamamlayın.

Bir sipariş kaç günde gelir?

Siparişleriniz kargoya verildikten sonra şehrinize bağlı olarak değişiklik göstermekle beraber, normal şartlarda 1-3 iş gününde elinizde olur. Merkezimiz İstanbul olduğu için İstanbul'dan verilen siparişler, kargo yola çıktıktan sonra çoğunlukla 1 gündür. İstanbul dışı siparişler ise 2-3 gün içinde teslim edilir.