WooCommerce nasıl çalışır?

İçindekiler:

  1. WooCommerce nasıl çalışır?
  2. WooCommerce ucretli mi?
  3. WooCommerce eklentisi ne işe yarar?
  4. WooCommerce nedir ne işe yarar?
  5. WordPress web sitesi tasarımı nasıl yapılır?
  6. WooCommerce Blocks nedir?

WooCommerce nasıl çalışır?

Woocommerce, WordPress üzerine kurulu özelleştirilebilir, açık kaynak bir e-ticaret platformudur. Woocommerce aslında bir WordPress eklentisidir. Wordpress siteniz üzerine Woocommerce eklentisini kurduğunuzda sitenizi online bir mağaza haline dönüştürüp, fiziksel, dijital veya her çeşit ürünü satabilirsiniz.

WooCommerce ucretli mi?

Woocommerce de WordPress içerisinde bir e-ticaret modülüdür ve standart modül ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Standart modül ile bir e-ticaret sitesinin kurulumu ve yönetimi yapılabilmektedir. Bu standart modülün ne tür özellikleri olduğunu da yazının devamında daha detaylı bir şekilde ele alacağız.

WooCommerce eklentisi ne işe yarar?

WooCommerce, internet üzerinden satış yapmanızı sağlayan bir e-ticaret eklentisidir. Tamamen ücretsiz olan bu eklenti, WordPress tabanlı web siteleri ile kolayca entegre olur. WooCommerce yardımı ile mağaza açabilir ve aynı zamanda ürün satışı yapabilirsiniz.

WooCommerce nedir ne işe yarar?

Basitçe söylemek gerekirse WooCommerce, web siteleri oluşturmak için kullanılan açık kaynaklı bir yazılım aracı olan WordPress üzerine kurulu ücretsiz, açık kaynaklı bir e-ticaret eklentisidir.

WordPress web sitesi tasarımı nasıl yapılır?

Hadi WordPress site kurulumu adımlarına bir kez daha göz atalım:
  1. Sitenizin içeriğini tanımlayın ‒ bir niche seçin, hedeflerinizi ve hedef kitlenizi belirleyin.
  2. Bir alan adı seçin ‒ kısa, basit ve hatırlanabilir bir alan adı belirleyin.
  3. Bir web hosting seçin ‒ Hostinger makul fiyatlarda kaliteli web hosting sunar.
Daha fazla öğe...

WooCommerce Blocks nedir?

WooCommerce Blocks. Automattic tarafından WooCommerce (WordPress e-ticaret eklentisi) için geliştirilmiştir. Bir WooCommerce kullanıcı iseniz, bu eklentiyle Gutenberg editörüne birçok işlev ekleyebilirsiniz. Belirli kategorilerden veya en çok satan ürünleri listelemek gibi işlemleri kolayca yapmanıza olanak sağlar.