Trendyol model kodu ne demek?

İçindekiler:

  1. Trendyol model kodu ne demek?
  2. Trendyola ürün nasıl yükleniyor?
  3. Trendyol Akademi nedir?
  4. Trendyol marka seçimi nasıl yapılır?
  5. Ürün girişi nasıl yapılır?
  6. Trendyol Buybox ne demek?
  7. Trendyol markaları nelerdir?
  8. Ürün açıklamasına ne yazılır?

Trendyol model kodu ne demek?

Bir ürün grubuna ait renk veya beden alternatifi varsa Ürün tanıtım satış sayfasında tek bir sayfada müşterilerimize tüm seçeneklerinin gösterilmesini sağlamak için ortak model kodunu kullanırız. ... Model kodu oluştururken sadece – (tire) ve . (nokta) işaretlerini kullanabilirsiniz.

Trendyola ürün nasıl yükleniyor?

Ürün sorgula ve ekle kısmına gelerek yüklemek istediğiniz ürünün barkod numarasını girin sonrasında çıkan ürün yüklemek istediğiniz ürün ise onaylayarak yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu yöntemin dezavantajı sadece Trendyol kataloğunda olan ürünleri bu şekilde yükleyebiliyor olmanızdır.

Trendyol Akademi nedir?

Tedarikçiler, Trendyol Akademi'de satış artırma, ürünlerini öne çıkartma, dijital pazarlama ve kampanya yönetimi, e-ticaret depo ve operasyon yönetimi gibi konularda yüzlerce seminere ve içeriğe ulaşıyor, eğitimlere ve konferanslara katılabiliyor.

Trendyol marka seçimi nasıl yapılır?

Giriş yapacağınız markanın Trendyol sisteminde tanımlı olması gerekmektedir. Trendyol sisteminde tanımlı bir markayı giriş yapmak için “Ürün Bilgileri” kısmındaki marka alanından ürünün markasını bularak seçmelisiniz. Trendyol sisteminde tanımlı olmayan markalar için tanımlama işlemi yapmalısınız.

Ürün girişi nasıl yapılır?

Ürün girişi yapılırken ürünün adının kurallara uygun girilmesi, ürünün fotoğrafının kabul gören ölçülerde ve kalitede olması yine ürünün fotoğrafının arka fonunun sade olması, ürünün fotoğrafının isminin SEO kullarına uygun girilmesi, ürün SEO bilgilerinin eksiksiz ve doğru girilmesi son derece önemlidir.

Trendyol Buybox ne demek?

Trendyol'da aynı ürünü birden fazla satıcı sattığı durumda belirlenen algoritma metrikleriyle müşterileriye maksimum fayda sağlayacak satıcıyı seçen ve bu satıcının ürününü yukarı taşıyan sisteme buybox denir. Ürün, müşteri tarafından aratılıp tıklandığında Buybox'ı kazanan satıcının ürünü ilk sırada açılır.

Trendyol markaları nelerdir?

Trendyol.com'da Popüler Markalar
  • Bambi.
  • Bershka.
  • Bonprix.
  • Calvin Klein.
  • Defacto.
  • Derimod.
  • Emporio Armani.
  • Hotiç
Daha fazla öğe...

Ürün açıklamasına ne yazılır?

Ürünün temel özelliklerinin yanı sıra ürün hakkındaki açıklama kısmını kullanarak ürüne dair farklılıkları içeren bir metin ekleyin. İlgili ürünün kimler tarafından kullanabileceği ve kullanamayacağı hakkında belirtmeniz gereken bilgiler varsa mutlaka ekleyin. Ürüne dair teslimat süreci hakkında şeffaf bilgiler verin.