3D güvenlik sifresi nasil alinir?

İçindekiler:

  1. 3D güvenlik sifresi nasil alinir?
  2. 3D password nedir?
  3. Go Güvenli öde şifresi nasıl alınır?
  4. Go Güvenli öde güvenilir mi?

3D güvenlik sifresi nasil alinir?

3D Secure şifresi, kredi kartı sağlayıcısı banka aracılığıyla tanımlanır. Bu işlemi doğrudan bankanızın web sitesi üzerinden ya da yaptığınız alışverişlerin ödemesini tamamlamadan hemen önce açılan, bankanıza ait ekrandaki şifre alma bağlantısına tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

3D password nedir?

3D Secure güvenlik sistemi, 3 boyutlu güvenlik sistemi demektir. Yani alışverişin 3 boyutu olan müşteri, banka ve iş yeri arasındaki bilgi akışını özel şifreler ve anahtarlar sayesinde güvenle sağlar. Güvenlik şifresi SMS yoluyla kart sahibine gönderilir ve bunu kart sahibi haricinde başka kimse göremez.

Go Güvenli öde şifresi nasıl alınır?

İnternetten alışveriş ödemesi esnasında oluşturulan tek kullanımlık şifre, kart hamilinin cep telefonuna kısa mesaj olarak iletilir, açılan şifre giriş ekranından ilgili şifreyi girmesi istenir. Kart Hamili tarafından girilen şifrenin doğrulaması sistem tarafından yapılarak işlem sonuçlandırılır.

Go Güvenli öde güvenilir mi?

Hayır. GO Güvenli Öde doğrulaması işlem esnasında kart hamilinin doğrulanmasında kullanılır. Doğrulama yapıldıktan sonra işlem onaylanmak üzere kartı çıkaran kart çıkaran kuruluş sistemlerine yönlendirilir.