Ininal Kart 3D Secure açıldı mı?

İçindekiler:

  1. Ininal Kart 3D Secure açıldı mı?
  2. Papara 3D Secure var mı?
  3. 3D şifresi neden gelmez?
  4. ininal Kart 3D Secure ne zaman açılır?
  5. Paparanın sahibi kim?
  6. Papara hangi şirketin?

Ininal Kart 3D Secure açıldı mı?

Bu prosedürü kullanan internet sitelerinde alışveriş yapmak istendiğinde, ininal kartınızı eklediğiniz hesaba bağlı telefona bir SMS gelir. Bu SMS ilgili bölüme yazılarak alışveriş işlemi tamamlanmış olur. Kartınızı kişiselleştirdikten 48 saat içerisinde kartınızla 3D Secure işlem yapabilirsiniz.

Papara 3D Secure var mı?

7.1 İşbu Sözleşme kapsamında, Kullanıcı, Papara hesabına tanımladığı banka/kredi kartları ile Papara'nın sunduğu 3D Secure doğrulama yöntemi ile gerçekleştirilen güvenli ödeme hizmetlerinden faydalanabilir.

3D şifresi neden gelmez?

Bilet alımı sırasında 3D güvenlik şifreniz gelmediyse, kartınız 3D güvenlik sistemine açık olmayabilir. Bu durumda bankanızla görüşerek kartınızı güvenli ödeme sistemine açtırmanız gerekir. Kullanmış olduğunuz kartınıza ait bankada bulunan cep telefonu numaranız güncel olmayabilir.

ininal Kart 3D Secure ne zaman açılır?

Merhaba, Kartınızı www.ininal.com üzerinden cep telefonu numaranız ve TCKN bilgileriniz ile tanımladıktan en az 48 saat içerisinde kartınız 3D secure işlemlere açılır.

Paparanın sahibi kim?

Yönetim kurulu başkanı Ahmed Faruk Karslı, Emre Kenci, Taylan Özgür Kiraz, Cenap Doğru ve İlker Diker'dir. Şirketin asıl sahibi Ahmet Faruk Karslı'dır. Papara'yı 2016 yılında kurmuştur. Şirketin tek sahibi kendisi değil, ortağı İlker Diker'dir.

Papara hangi şirketin?

Şirketin tek sahibi kendisi değil, ortağı İlker Diker'dir. Papara şirketinin İstanbul'da 4, Ankara'da ise 1 temsilciliği vardır. Ankara'da bulunan temsilciliğin adresinin PTT A.Ş olarak gösterilmiştir. 2016 yılında BDD'nın çıkardığı yönetmelikten sonra İlker Diker, Papara şirketine ortak olmuştur.