StockX nasıl satış yapılır?

İçindekiler:

  1. StockX nasıl satış yapılır?
  2. Stockx hangi kargo ile çalışıyor?
  3. Ebay e-ticaret nasıl yapılır?
  4. Sneaks up iade hangi kargo?
  5. Ebay için şirket şart mı?

StockX nasıl satış yapılır?

Satın alma teklifi oluşturabilir veya şu anda en düşük fiyata satın alabilirsiniz. Satıcı ayakkabıları StockX'e gönderdikten ve StockX ayakakabilarin sahte olmadıklarini onayladıktan sonra, size ayakkabılar gönderilecektir. Satın alma penceresine ulaşmak için yeşil „I Understand“ düğmesine basmanız yeterlidir.

Stockx hangi kargo ile çalışıyor?

Yurtiçi kargo ve UPS kargoya firmaları ile çalışıyoruz.

Ebay e-ticaret nasıl yapılır?

eBay'de bir mağaza açmak için öncelikle bir kullanıcı hesabı açmanız gerekiyor. Kullanıcı hesabıyla mağaza açmanın yanı sıra doğrudan “İş Hesabı Aç” linkine tıklayarak bir marka sayfası da açabilirsiniz. Marka sayfası açarken doğru ve sürekli kullandığınız bir e-posta adresi seçmeniz gerekmekte.

Sneaks up iade hangi kargo?

bozmayacak şekilde kargo poşetine koyarak Yurtiçi Kargo'ya teslim edebilirsin. Ayrıca iade işlemlerini sana yakın olan Sneaks Cloud mağazalarımızdan da yapabilirsin. Mağazalarımızdan değişim işlemi de gerçekleştirebilirsin.

Ebay için şirket şart mı?

eBay'de satış yapmak için kullanıcı ya da işletme hesabı açmanız gerekiyor. Doğrudan bir kullanıcı hesabı açtığınızda promosyon, satış araçları ve analiz araçlarını kullanamamaktasınız. Bu özellikler için işletme hesabınızın olması gerekiyor.