N11 fatura kesiyor mu?

İçindekiler:

  1. N11 fatura kesiyor mu?
  2. N11 fatura ne zaman gelir?
  3. N11 vade farkı nedir?
  4. N11 e-fatura zorunlu mu?
  5. N11 komisyon oranı KDV dahil mi?
  6. N11 PTT kargo ile çalışıyor mu?
  7. N11 indirim tutarı nedir?
  8. N11 komisyon oranlarına KDV Dahil mı?
  9. n11faturam nasıl kullanılır?

N11 fatura kesiyor mu?

n11.com her ayın son günü, o ay içinde yaptığınız satışlardan elde ettiği hizmet komisyonlarını ve vade farklarını (ürün iadelerinden dolayı oluşan hizmet komisyon ve vade farkı iadelerini düşerek) firmanız adına net hizmet komisyonu ve vade farkı faturası düzenler.

N11 fatura ne zaman gelir?

Kargo firmaları ile yapılan gönderimlerde, ortalama teslim süresi 2 iş günüdür. Ancak posta yoluyla yapılan gönderimlerde bu süre 7 ila 10 gün sürebilir. Mağazanın ürünü kargoya verdikten sonra sisteme girdiği gönderi bilgileri, e-posta adresinize ve faturadaki cep telefonu numarasına gönderilir.

N11 vade farkı nedir?

Vade farkı müşterinin taksitli alışverişinden kaynaklanan satış bedeline eklenen tutardır. Siz satıcı ofis ekranınızda size belirtildiği şekilde ürün bedelinin faturasını kesiyorsunuz bizde size bu bedeli fatura ediyoruz, buda sizin için nötr bir işlem oluyor.

N11 e-fatura zorunlu mu?

Gelir İdaresi Başkanlığı 2018 yılının Nisan ayında yayınladığı tebliğde e-ticaret şirketlerinin e-faturaya geçmelerini zorunlu kıldı. E-fatura aslında kağıt faturanın elektronik ortamda hazırlanıp müşterilere elektronik olarak iletilmesidir.

N11 komisyon oranı KDV dahil mi?

Bu ürün için N11'in belirlediği komisyon oranı %15 olsun. Kulaklığın KDV dahil satış fiyatı 100 TL ise, N11 komisyonu 15 TL olacaktır. Satın alma işlemi sonrasında, satıcıya kesilecek fatura kırılımları, mağaza ekranı üzerinden sipariş bazında takip edilebilir.

N11 PTT kargo ile çalışıyor mu?

Ücretsiz Kargo siparişlerinizi Özel Kargo Anlaşmalarımız ile 7.03 TL'den başlayan fiyatlarla gönderebilirsiniz. ... PTT Kargo ve Kolay Gelsin Kargo'da hesaplama parça başı olarak yapılmaktadır.

N11 indirim tutarı nedir?

İndirim Tutarı: Mağaza satış fiyatı üzerinden mağazanızın yapmış olduğu indirim miktarıdır. ... Kargo Hizmet Bedeli ve Ekstra kesintiler için; ilgili kesinti miktarının üzerine tıklamanız durumunda iç detay bilgisine (Sipariş Numaraları,açıklama,Kargo Kampanya kodu vb.) ulaşabilirsiniz.

N11 komisyon oranlarına KDV Dahil mı?

Bu ürün için N11'in belirlediği komisyon oranı %15 olsun. Kulaklığın KDV dahil satış fiyatı 100 TL ise, N11 komisyonu 15 TL olacaktır. Satın alma işlemi sonrasında, satıcıya kesilecek fatura kırılımları, mağaza ekranı üzerinden sipariş bazında takip edilebilir.

n11faturam nasıl kullanılır?

9. n11faturam'ı kullanmaya nasıl başlarım?
  1. Mağaza yönetim panelinde, Ödeme ve Fatura Yönetimi > E-Fatura Yönetimi kısmından uygun paket seçilerek satın alınır.
  2. n11faturam müşteri temsilcisi aynı gün içinde sizinle irtibata geçer.
  3. Müşteri temsilcisi yardımıyla www.kamusm.gov.tr adresinden mali mühür başvurusu yapılır.
Daha fazla öğe...