3D Secure Nedir Halkbank?

İçindekiler:

  1. 3D Secure Nedir Halkbank?
  2. Banka kartı internet kullanımına nasıl açılır?
  3. Paraf kartının kredi kartı özelliği nasıl açılır?
  4. Paraf debit kredi kartı mı banka kartı mı?
  5. Paraf debit Business kredi kartı mı?

3D Secure Nedir Halkbank?

3D Secure - Güvenli Alışveriş İnternette Güvenli Alışveriş Hizmeti, internetten yapılan alışverişlerde yüksek güvenlik ortamı sağlayan ve internet alışverişlerindeki olası sahtekârlıkların önlenmesini amaçlayan bir uygulamadır.

Banka kartı internet kullanımına nasıl açılır?

İnternet/mobil bankacılık üzerinden, atm ve şubelerden ve Sanal (boşluk) kart son 4 hane yazarak 3280'e sms gönderebilirsiniz. Mobil bankacılık ve internet bankacılığından kart ayarları bölümünde açabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden kredi kartlarınızı internet alışverişine açtırabilirsiniz.

Paraf kartının kredi kartı özelliği nasıl açılır?

Sizlerde Paraf'ın eşsiz özelliklerinden yararlanmak istiyorsanız, Şimdi Başvur'a tıklayarak , istenilen kart türüne göre PARAF / PARAFLY boşluk, TCKN boşluk, gelir bilginizi yazıp 3452'e SMS gönderebilir, 08 Halkbank Dialog, Halkbank İnternet Şubesinden ya da size en yakın Halkbank Şubesi'nden başvuruda ...

Paraf debit kredi kartı mı banka kartı mı?

Klasik banka kartı anlayışından çıkılarak, siz müşterilerimize alışveriş yaparken puan kazandırdığımız banka kartımızdır.

Paraf debit Business kredi kartı mı?

Paraf Business, firma adına harcama yapan kişiler için geliştirilmiş özel bir kredi kartıdır. Yurt içinde ve yurt dışında, şirketinize ofis malzemesi alımından, iş seyahatlerinize ait konaklama masrafına kadar, iş yerinize ait harcamalarınızı, Paraf Business'ınız ile kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.