iPad açılmıyor ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. iPad açılmıyor ne yapmalıyım?
  2. iPad tablet nasıl açılır?
  3. iPad iTunes nasıl bağlanır?
  4. iPhone açılmıyor ne yapmalıyım?
  5. Apple iPad nasıl sıfırlanır?
  6. iPad tablet bilgisayara nasıl bağlanır?
  7. iPad şifresi unutulursa nasıl açılır?
  8. iPhone tamamen kapanırsa nasıl açılır?
  9. Kilitli iPad nasıl sıfırlanır?

iPad açılmıyor ne yapmalıyım?

Ana Ekran düğmesi olmayan iPad'inizde Üst düğmeden en uzaktaki ses düzeyi düğmesine kısaca basın. Aygıtı yeniden başlatma işlemi başlayana kadar üst düğmeyi basılı tutun. iPad'iniz açılmıyorsa donanımınızı kontrol etmek ve aygıtınızı şarj etmek için bu adımları izleyin. Bir saat kadar şarj etmeniz gerekebilir.

iPad tablet nasıl açılır?

Üst düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donmuşsa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlatmaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için üst düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

iPad iTunes nasıl bağlanır?

Aygıtınızı bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın, ardından iTunes'u açıp aygıtınızı seçin. Aygıtınız bilgisayarınızda görünmüyorsa ne yapacağınızı öğrenin. iTunes penceresinin sol tarafındaki Özet'i tıklayın. "Bu [aygıt] ile Wi-Fi üzerinden eşzamanla"yı seçin.

iPhone açılmıyor ne yapmalıyım?

Açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye boyunca basın. Apple logosu görünene kadar basılı tutun. Bu işlemi yapınca iPhone'un yeniden başlaması gerekir. Eğer 30 saniyeden uzun süre düğmelere basmanıza rağmen bir şey olmadıysa yeni bir şeyler denemeniz gerekebilir.

Apple iPad nasıl sıfırlanır?

Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Parolayı sıfırlama konusuna bakın. Apple kimliği parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Apple kimliğinizi kurtarma web sitesine bakın. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.

iPad tablet bilgisayara nasıl bağlanır?

iPad'i Windows PC'nize bağlayın. USB kullanarak bağlayabilir veya Wi-Fi eşzamanlamayı ayarladıysanız bir Wi-Fi bağlantısı kullanabilirsiniz. Windows PC'nizdeki iTunes'da, iTunes penceresinin sol üst tarafındaki iPad düğmesini tıklayın.

iPad şifresi unutulursa nasıl açılır?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda
  1. Ayarlar'a gidin.
  2. [Adınız] > Parola ve Güvenlik > Parolayı Değiştir'e dokunun.
  3. iCloud'a giriş yaptıysanız ve bir parola etkinleştirdiyseniz aygıtınızın parolasını girmeniz istenir.
  4. Parolanızı güncellemek için ekrandaki adımları izleyin.
BE

iPhone tamamen kapanırsa nasıl açılır?

Üst düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için üst düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

Kilitli iPad nasıl sıfırlanır?

Üst düğmeye ve ses düğmelerinden birine aynı anda basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun. iPad'inizi kapatmak için sürgüyü sürükleyin. Ardından, Üst düğmeyi basılı tutarak iPad'inizi bilgisayarınıza bağlayın. Kurtarma modu ekranını görene kadar Üst düğmeyi basılı tutmaya devam edin.