İyzico ödemesi nedir?

İçindekiler:

  1. İyzico ödemesi nedir?
  2. Iyzilink güvenli mi?
  3. Mail Order riskli mi?
  4. İyzico ödeme nasıl?
  5. Mail order ile ödeme nasıl oluyor?
  6. Link ile ödeme almak nedir?

İyzico ödemesi nedir?

"Kolay Ödeme" anlamına gelen "Easy Check Out" kelimelerinin kısaltılmış ve Türkçe okunuşa uyarlanmış versiyonu olan iyzico, adından da anlaşılacağı üzere kullanıcılarına ödeme hizmetlerinde kolaylıklar yaratmak üzerine kurgulanmış bir dünya sunmaktadır.

Iyzilink güvenli mi?

Özellikle sosyal medya satışları için kullanılabilir bir sistem olan İyzilink güvenli midir sorusunun tek bir cevabı bulunmaktadır. Güvenlidir ve her türlü işleminizde sizlerin yanındadır. Her türlü ödeme alma ve yapma işleminde yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz.

Mail Order riskli mi?

Şunu çok açıkça söyleyebiliriz ki mail order yöntemi, alıcının kredi kartına ait tüm bilgileri yazılı veya sözlü olarak satıcı ile paylaşması sebebiyle hiçbir zaman tam anlamıyla güvenli değildir. Mail order formları genellikle dijital ortamlar aracılığıyla (email, whatsapp vs) paylaşıldığından her zaman bilgilerin ...

İyzico ödeme nasıl?

iyzico ile Nasıl Ödeme Yaparım? Ödeme adımında iyzico ile Öde'yi seç. Mail ve telefon bilgilerini doğrula. iyzico bakiyen, kartın veya Korumalı Havale/EFT ile ödemeni kolayca tamamla.

Mail order ile ödeme nasıl oluyor?

Mail order ile tahsilat kredi kartlarından ödeme alınırken, firma tarafından, kredi kartı kullanıcılarının kart bilgilerinin alınması yolu ile yapılan tahsilat yöntemidir. Bu tahsilat tekniğinde ödeme alınacak olan tarafın, kart bilgilerini, mail order formunu doldurarak firmaya iletmesi gerekir.

Link ile ödeme almak nedir?

Link ile ödeme alma online satış yapmanın ve kredi kartı yada banka kartı aracılığıyla ödemeleri almanın basit bir yöntemidir. Satmak istediğiniz ürün veya hizmetin bedelini kolaylıkla belirler, verilen linki müşterinize ileterek ödeme alabilirsiniz.