Sunucu adı ne oluyor?

İçindekiler:

  1. Sunucu adı ne oluyor?
  2. Gelen IMAP sunucusu nedir?
  3. IMAP ana bilgisayar adı nedir?
  4. IMAP ayarları nedir?
  5. Giden posta sunucusu SMTP nedir?

Sunucu adı ne oluyor?

Sunucu adı, bilgisayar ağında bağlı cihazlara atanan bir etikettir ve bu cihazı dünya çapında ağ gibi çeşitli elektronik iletişim formlarında tanımlamak için kullanılır. Sunucu adları, tek bir sözcük veya deyimden oluşan basit adlardan oluşturulabilir. Ayrıca sunucu isimleri alan adı olarak da anılmaktadır. ...

Gelen IMAP sunucusu nedir?

IMAP, bulunduğunuz her yerden ve her cihazdan e-postanıza erişmenizi sağlar. IMAP kullanarak e-postanızı okuduğunuzda, aslında e-postayı bilgisayarınıza indirmiş veya depolamış olmazsınız; e-postayı e-posta hizmetinden okuyor olursunuz.

IMAP ana bilgisayar adı nedir?

Workspace Email adresinizi bir istemciye eklemek için IMAP ayarlarını kullanma
Ad sunucu ana bilgisayar adıSSL Bağlantı Noktası
Gelen (IMAP)imap.secureserver.net993
Giden (SMTP)smtpout.secureserver.net465 587 (TSL/SSL - Mac)

IMAP ayarları nedir?

İnternet Mesajı Erişim Protokolü (IMAP), birden çok cihazda bir sunucuda saklanan e-postalara erişmenizi mümkün kılar. IMAP etkin bir e-postanız varsa, e-postanızı dilediğiniz istemciye ve cihaza kurabilirsiniz. Bunlar, e-posta adresinizi bir masaüstü e-posta istemcisine eklemenize yardımcı olacak genel talimatlardır.

Giden posta sunucusu SMTP nedir?

Giden posta sunucuları SMTP, Simple Mail Transfer Protocol sunucuları olarak bilinmektedir. ... IMAP veya Internet Message Access Protocol sunucuları ise e-postaların kopyalarını her zaman sunucularda depolar. Çoğu POP3 sunucusu da iletileri sunucularında depolayabilir, ve aslında bu da çok daha kullanışlı bir yöntemdir.